Henkilöstöpäällikkö

 

Etsimme nyt joukkoomme Henkilöstöpäällikköä 

 

Henkilöstöpäällikkö vastaa henkilöstöhallinnon kokonaisuuden ohjaamisesta ja johtamisesta. Haluamme olla hyvä työnantaja niin, että henkilöstömme osaaminen ja hyvinvointi näkyy hyvänä palveluna asukkaillemme ja yrityksillemme.

 

Tehtävässä tulet osaltasi vaikuttamaan oman henkilöstömme hyvinvoinnin edistämiseen, työssä jaksamisen varmistamiseen sekä houkuttelevuuteemme työnantajana. Henkilöstöpäällikkönä vastaat strategiatyön ja henkilöstöohjelman kehittämisestä, menettelytapojen yhtenäistämisestä sekä koko kaupungin henkilöstön johtamisesta. Toimit johtoryhmän jäsenenä.

Työssä pääset aidosti kehittämään ja vaikuttamaan. Sinulla on siis valmiuksia ja haluja toimia uudistajana. Toimijana olet oma-aloitteinen ja järjestelmällinen.

 

Viran kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto sekä jo hankittu kokemus vaativista hallintotehtävistä. Arvostamme kunta- ja henkilöstöhallinnon tuntemusta sekä alan lainsäädännön perusperiaatteiden hallintaa. Odotamme aiempaa johtamisen kokemusta sekä sujuvia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Virka on toistaiseksi voimassa oleva.
Virkaa täytettäessä voidaan käyttää koeaikaa. Ennen viran vastaanottamista valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus. Loimaan kaupunki on savuton työpaikka.

 

Kiinnostuitko tehtävästä?

Lisätietoja organisaatiokulttuurista ja tehtävän vastuualeista saat Eezy Personnel Oy:n seniorikonsultti Johanna Aholalta, p. 0400 739 308 tai sähköpostilla osoitteesta johanna.ahola@eezy.fi.

Jätä hakemuksesi tehtävään osoitteessa kuntarekry.fi  11.4. klo 15.00 mennessä.

 

 

Haku alkaa ja päättyy

Loimaa

Loimaa – Ympäröivä luonto, paikalliset yritykset, teknologiaosaaminen sekä kulttuuri- ja urheilutarjonta ovat elinvoimamme perusta. Mukavaan elämiseen sopivan kokoinen Loimaa on yli 15.000 asukkaan elinvoimainen maaseutukaupunki. Sijaintimme, saavutettavuutemme sekä hyvät liikenneyhteytemme Etelä-Suomen alueelta ovat vahvuuksiamme! Hyvät palvelut ja jokien halkomat peltomaisemat metsineen tarjoavat puitteet elämiseen, asumiseen ja harrastamiseen! Loimaalla toimii 1400 yritystä ja eri alojen työpaikkoja paikkakunnalla on yli 6500. Kaupunkikonsernimme palveluksessa on noin 500 motivoitunutta oman alansa ammattiosaajaa.

Sijainti: Loimaa
Logo

Henkilöstöpäällikkö

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!