Henkilöstöpäällikkö

Tavoitteemme on olla Suomen Energisin työpaikka. Meille osaava ja motivoitunut henkilöstö on tärkein voimavaramme ja siksi meillä voi hyvin työ ja sen tekijä. Tule rakentamaan innolla ja ammattitaidolla kestävää tulevaisuutta.

Haemme Oulun Energia -konserniin

HENKILÖSTÖPÄÄLLIKKÖÄ

Olet idearikas ja haluat kehittää HR-prosesseja. Tiedät, että Oulun Energia- konsernin ja liiketoimintojen menestymisen takana seisoo motivoitunut henkilöstö ja osaava HR. Työlainsäädännön ja työehtosopimusten soveltaminen käytännössä ovat sinulle tuttuja. Toimit luontevasti ja kannustavasti esihenkilöiden johtamisen tukena. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutus-, viestintä- ja neuvottelutaidot ja rohkeutta toimia haastavissakin tilanteissa. Innostut henkilöstökokemuksen kehittämisestä ja digitalisaation tuomista mahdollisuuksista HR-prosesseihin. Etsit aina parhaat ratkaisut ja laitat asiat tapahtumaan.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan henkilöstöhallinnon toimintojen vetäjänä ja kehittäjänä. Osaamisesi näkyy niin päivittäisten tehtävien parissa kuin kehittäessäsi toimintatapoja ja luodessasi uutta. Toimit pienen HR-tiimin esihenkilönä ja johdat tavoitteellisesti myös yhteistyötä kumppaneidemme kanssa. Tehtävässä raportoit vastuullisuudesta ja HR:sta vastaavalle johtajalle.

Meillä saat kehittyä ja kasvaa niin ihmisenä kuin ammatillisestikin. Meille tärkeitä asioita ovat innostava ilmapiiri, uudistuminen sekä jatkuva oppiminen ja kehittyminen. Henkilöstötyytyväisyytemme on erinomaisella tasolla ja olemme saaneet Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustuksen. Henkilöstöetumme ovat kattavat ja pääset työskentelemään joustavasti myös etänä. Menemme rohkeasti kohti uutta ja teemme asioita yhdessä, innolla ja vastuullisesti.

Onko sinussa Pohjoista voimaa? Täytä hakulomake palkkatoiveineen 31.10.2021 mennessä hakupainikkeen kautta. Liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si.

Lisätietoja antavat MPS- konsultti Minna Moilanen, puh. 040 849 6215, minna.moilanen@mps.fi ja johtaja Katja Virkkunen, Oulun Energia, puh. 040 768 0107 parhaiten tavoitettavissa tiistaina 5.10. klo 14-16, perjantaina 8.10. klo 12–14 ja maanantaina 11.10. klo 9-11.

Jätä tietosi alkaen ja viimeistään

Oulun Energia Oy

Oulun Energia on Suomen energisin työpaikka ja palveluksessamme on noin 240 energia-alan ammattilaista. Perustamme on energiantuotannossa sekä lämmön- ja sähkönsiirrossa, ja luomme uutta tukijalkaa kiertotaloudesta. Kehitämme älykkäitä ja energiatehokkaita energiaratkaisuja asiakkaidemme hyödyksi. Etenemme kohti hiilineutraalia energiantuotantoa vuonna 2035. Kannamme vastuuta ihmisistä ja ympäristöstämme - meille on tärkeää, että tulevat sukupolvet voivat olla ylpeitä työmme tuloksista.

Sijainti: Kasarmintie 6, Oulu

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä MPS-Yhtiöiden kanssa.

MPS on suomalainen johtajuuden ja työsuhteen elinkaaren asiantuntija. Yli 45 vuoden kokemuksella tiedämme, että hyvä johtaminen ja motivoitunut henkilöstö ovat lähtökohta liiketoiminnan menestykselle. Autamme asiakkaitamme osaajien arvioinnissa ja löytämisessä sekä yksilöiden ja organisaatioiden kehittämisessä. Suomen toimistomme ovat Helsingissä, Kuopiossa, Oulussa, Tampereella, Turussa ja Vaasassa.

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!