Henkilöstöpäällikkö

Promeco on maailmanlaajuisesti toimiva vaativien sähkömekaanisten järjestelmien ja palveluiden ratkaisutoimittaja. Palvelut kattavat koko suunnittelu- ja tuotantoketjun tuotekehityksestä valmistukseen ja elinkaaripalveluihin. Promeco tarjoaa laadukkaita, viimeisintä tekniikkaa edustavia, kustannustehokkaita ratkaisuja niin meri- ja energiateollisuuden kuin raideliikenteen sekä valmistavan teollisuuden asiakkaille. Lisätietoja: www.promeco.fi

Promecon Kankaanpään yhtiö kaipaa uutta osaajaa osaksi monikansallista työyhteisöä. Tarjoamme mielenkiintoisen työn, kehittyvän ja vastuullisen työympäristön sekä mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä alansa huippuosaajaksi. Tarjolla on tietysti myös huipputiimit ja työkaverit!

Tukeaksemme kasvua vahvistamme Kankaanpäässä HR-toimintoja ja haemme

HENKILÖSTÖPÄÄLLIKKÖÄ

Tarjoamme sinulle monipuolisen vastuukentän, jossa pääset kehittämään ja implementoimaan HR-prosesseja yhdessä Promeco-yhtiöiden Suomen HR-tiimin kanssa. Avustat liiketoimintoja rekrytoinneissa, vastaat työsuhteen elinkaareen liittyvistä prosesseista, ja ylläpidät henkilökuntamme osaamisen kehittämispolkuja. Tehtävänäsi on luoda onnistumisen edellytyksiä sekä tukea työhyvinvoinnin edistämistä.

Voit olla jo kokenut henkilöstöpäällikkö tai urakehitystä etsivä henkilöstöammattilainen. Meille tärkeintä on operatiivinen, tarkka ja luottamuksellinen työotteesi sekä myönteinen ihmiskatsomus että ongelmanratkaisukyky.

Tarjoamme kansainvälisen toimintaympäristön lisäksi vakaan ja turvallisen työyhteisön. Palkkauksen lisäksi meillä on monipuoliset työsuhde-edut ja voit työskennellä osan työajastasi etänä.

 

Rekrytointiprosessia hoitaa puolestamme Talent Center Oy.

Luottamukselliset tiedustelut ja lisätietoja tehtävästä saat puhelimitse tai sähköpostilla
Mika Niiniseltä p. 040 730 3327 tai mika.niininen@talentcenter.fi

Jätäthän hakemuksesi pikaisesti, mutta viimeistään torstaina 30.3.2023.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Promeco Oy

Sijainti: Asemakatu 34, 38700 Kankaanpää
Logo

Henkilöstöpäällikkö

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!