HESS-päällikkö

Etsimme Nammo Vihtavuori Oy:lle Laukaaseen

 

HESS-päällikköä

Tehtäväsi on kehittää ja toteuttaa tehtaan HESS-toimintoja (Health, Environment, Safety, Security) sekä näihin liittyviä järjestelmiä ja riskien hallintaa. Toimit työsuojelupäällikkönä ja vastaat työsuojelun yhteistoiminnasta. Hoidat tarvittavat viranomaisyhteydet ja varmistat osaltasi viranomaisvaatimusten täyttymisen. Toimit yhteistyössä Nammo-konsernin HESS-henkilöstön kanssa, raportoit tehdasalueen paikallisjohtajalle ja olet johtoryhmän jäsen. Toimit samalla myös Nammo Lapuan Vihtavuoren ja Sastamalan yksiköiden HESS-päällikkönä ja johtoryhmän jäsenenä.

Toivomme, että sinulla on muutaman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä turvallisuus- ja ympäristöasioista tuotannon parista ja vähintään insinööritasoinen tekninen koulutus. Vastuualueen lainsäädännön, säädösten, standardien ja järjestelmien tuntemus on eduksi. Sinulla on sujuva suullinen ja kirjallinen suomen sekä englannin kielitaito. Olet yhteistyökykyinen, oma-aloitteinen, järjestelmällinen ja vastuuntuntoinen. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot sekä pystyt itsenäisesti ratkomaan eteen tulevia ongelmatilanteita ja kehittämään toimintaa.

Tarjoamme Sinulle haasteellisen ja mielenkiintoisen työn huipputuotteiden parissa kansainvälisessä ja kasvavassa toimintaympäristössä.

Lisätietoja saat soittamalla Eezy Personnel, seniorikonsultti Tero Hassinen, p. 050 388 3039. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 26.9.2021 mennessä web-sivujen www.eezypersonnel.fi kautta.

Haku alkaa ja päättyy

Nammo Vihtavuori Oy

Sijainti: Laukaa

Nammo Vihtavuori Oy kuuluu kansainväliseen Nammo-konserniin. Yhtiössä työskentelee n. 115 henkilöä, tehtaalla valmistetaan ruuteja sotilas- ja siviilikäyttöön sekä puolivalmisteita ampumatarvikkeisiin.

Nammo on puolustusvälinekonserni ja sen päämarkkina-alueet ovat Pohjois-Amerikka, Pohjoismaat ja Eurooppa. Konserni toimii 12 maassa 28 eri tuotantolaitoksessa ja sen liikevaihto on n. 580 milj. euroa ja sen palveluksessa on n. 2700 henkilöä.

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!