HIAB nosturiauton kuljettaja Tampereelle

Etsimme asiakkaallemme Tampereelle

HIAB nosturiauton kuljettajaa.

Työ pitää sisällään lasien ja lasielementtien kuljettamista työmaille lähinnä Pirkanmaan alueella. Käytät työssäsi kuorma-autoa, jossa on hiab-nosturi. Asiakkaamme valmistaa ja asentaa alumiini- ja teräsprofiilisia ikkunoita.

Olet sopiva tähän työhön, jos olet ahkera ja haluat itsenäisen sekä omatoimisen työn. Parhaiten tässä työssä pärjää hyvällä ja rautaisella asenteella.

Vaatimuksena C-ajokortti, ammattipätevyys sekä mielellään kokemusta hiab-nosturin käytöstä. Palkkaus TESin mukaan. Työ alkaa heti ja on alkuun 6kk mittainen vuokratyösuhde. Hyvälle osaajalle on tarjolla sen jälkeen vakituinen työpaikka. Työaika on 8h/pv, klo 6-7 alkaen. Joskus päivät saattavat venyä, mutta sinulle maksetaan tes:n mukaiset korvaukset sekä matkapäivistä päivärahat. 

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätä hakemuksesi pikaisesti osoitteessa www.valtagroup.fi. Mikäli haluat jotain lisätietoja haun tiimoilta, voit soittaa suoraan ValtaGroupissa Hannele Könnömäelle, p. +35844 0339993, hannele.konnomaki@valtagroup.fi. 

Odotamme sinua! 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

ValtaGroup

ValtaGroup Oy aloitti toimintansa v. 2021 alan ammattilaisten vetämänä. Olemme rekrytoinnin ja asiakaspalvelun moniosaajia alalla ja vahva sekä luotettu välittäjä.

Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!