Hiekkapuhaltaja (Rauma)

Reilumpaa ja palkitsevampaa työnvälitystä! Vuonna 2018 perustetun yrityksemme tavoitteena on tarjota mielenkiintoisia työmahdollisuuksia Uudellamaalla sekä Varsinais-Suomessa. Kauttamme löydät eri pituisia tehtäviä niin raskailta aloilta kuin toimistoympäristössä. Kurota siis hunajapurkkiin ja löydä uusi työsi!

Meidät löydät livenä sekä netistä. Tule moikkaamaan!

 

Tehtävänkuvaus

Haemme asiakkaallemme tuotantolaitokselle Raumaan hiekkapuhaltajia pitkäkestoiseen työsuhteeseen. Työt alkavat 6 kuukauden määräaikaisuudella, jonka jälkeen sopivalle työntekijälle tarjotaan vakituista paikkaa. Töitä tehdään arkisin, ja edellytämme tekijöiltä vuorotyövalmiutta. Jos haluat päästä työskentelemään osana ammattimaista työporukkaa huipputuotteiden parissa, niin hae mukaan!

Toivomme sinulta

Tehtävässä aikasempi kokemus hiekkapuhaltamisesta on eduksi, muttei välttämätön. Työt sopivat siis tuotantotöiden untuvikoille, sillä tehtäviin perehdytetään! Tehtävässä tarkkuus ja huolellisuus on kuitenkin valttia, ja arvostamme oma-aloitteista ja toimeen tarttuvaa otetta työhön. Hyvä fyysinen kunto on tehtävässä suureksi eduksi.

Työtehtävät

Työtehtäviisi kuuluu pienten kappaletavaroiden hiekkapuhaltaminen.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme työntekijöillemme aina osaamiseen perustuvan, kuitenkin vähintään Teknologiateollisuuden TES:n mukaisen palkkauksen, sekä kunnolliset työvälineet. Löydät meiltä aina jatkoa edelliseen pestiin, ja kauttamme on useasti päädytty asiakasyrityksen vakituiseksi työntekijäksi.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Täytä hakulomake sivuillamme https://www.contiopalvelut.fi/ota-yhteytta/, tai klikkaa painiketta "Hae työpaikkaa" sivun ylälaidasta. Muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä lähettämällä meille sähköpostia, tai soittamalla arkisin (13-14) 045 350 1455. Hakuprosessista vastaa Laura Österlund (laura.osterlund@contiopalvelut.fi).

Eikö tämä kolahtanut? Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä! 

Hakuaika alkaa:

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!