Hiekkapuhaltaja / ruiskumaalari Tamcorro Oy

Etsimme asiakkaallemme Tamcorro Oy:lle Tampereelle

HIEKKAPUHALTAJAA vakituiseen työsuhteeseen.

Tamcorro Oy on pintakäsittelyn joustava osaaja, joka palvelee asiakkaita Pirkanmaalta monipuolisesti ympäri Suomen. Yritys toteuttaa kaikkia asiakkaan haluamia pohjamaalauksia ja valmismaalauksia perinteisen konepajapohjamaalauksen lisäksi. Tamcorro Oy:lla on pitkä, lähes 50 vuoden kokemus alalta ja yrityksen asiakkaat tietävät, että niin yrityksen ammattitaitoon kuin toimitusvarmuuteen voi aina luottaa. 

Hiekkapuhallusta voidaan tehdä eri tavoin, perinteisesti tai lasimurskapuhalluksin. Hiekkapuhalluksella puhdistetaan tehokkaasti käsiteltävän pinnan epäpuhtaudet, ruosteet ja vanha maalipinta. Tuotteet vaihtelevat ja ovat eri kokoisia.

Edellytämme hakijalta työkokemusta hiekkapuhallusesta ja eduksi taidot myös ruiskumaalaukseen. Ja hienoa, jos suoriudut molemmista. Fyysinen henkilökohtainen työkunto tärkeää tehtävässä. Sinulla on aiempaa kokemusta esim. ruisku- tai  jauhemaalaustehtävistä ja alan ammattitutkinto tai vaihtoehtoisesti voit olla henkilö, joka on innokas oppimaan ja kiinnostunut laajentamaan osaamistasi.

Lähetä itsestäsi perustiedot tai ansioluettelo (ei pakollinen) , niin otamme sinuun yhteyttä ja sovitaan tapaaminen. Tuntipalkka tehtävässä 14.00 eur/h.

Mikäli haluat jotain lisätietoja haun tiimoilta, voit soittaa suoraan ValtaGroupissa Hannele Könnömäelle, p. +35844 033 9993 tai lähetä sähköpostia hannele.konnomaki@valtagroup.fi.

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

ValtaGroup

ValtaGroup Oy on alan ammattilaisten vetämänä rekrytoinnin vahva sekä luotettu välittäjä.

Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Ota yhteyttä:

Sijainti: Etu-hankkoon katu 13
Logo

Hiekkapuhaltaja / ruiskumaalari Tamcorro Oy

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!