Viikonlopputyö / Kisällinkuja 11

Hinausautonkuljettaja

Hae tähän työpaikkaan

Etsimme Automaalaamo Töhönen Oy:lle Pohjois-Savon alueelle hinausautonkuljettajaa viikonlopputöihin, sekä hakijan tilanteen huomioiden myös lisäksi kesälomatuurauksiin.

Ns. viikonloppukuljettajan työtä tehdään vain viikonloppuna eli lauantaisin ja sunnuntaisin 8 h/pv, klo 10-18, muu aika on varallaoloa. Päivystyksen ajalta maksetaan korvaus ja lisäksi normaali tuntipalkka aina vähintään 3 tunnin ajalta, mikäli päivystysaikana tulee keikka + muut mahdolliset lisät. Alustavasti työnkierto on suunniteltu niin, että joka toinen viikonloppu on vapaa.

Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä vähintään C-luokan ajo-oikeutta, voimassa olevaa kuorma-autonkuljettajan ammattipätevyyttä, sekä erinomaista suomen kielen taitoa. Eduksi katsotaan aiempi kokemus hinaustehtävistä tai kuorma-autonkuljettajan tehtävistä. Työntekijän tulisi asua kohtuullisen matkan (n.30 km) päässä Kuopion asemapaikalta, jotta päivystystyötä on mahdollista tehdä riittävän nopealla vasteajalla.

Hakuprosessi: HR Mentor hoitaa hakuprosessin ensimmäisen vaiheen eli työhakemusten käsittelyn, lisätietoihin vastaamisen sekä ensimmäisen haastattelukierroksen. Tämän jälkeen Automaalaamo Töhönen Oy hoitaa jatkohaastattelut ennen lopullista työntekijävalintaa. 

Olemme vahvalla henkilöstö- ja rekrytointialan kokemuksella varustettu hyvien tyyppien rekrytointiyritys. Huolehdimme työnantajavelvoitteista ja työntekijöistämme tinkimättömällä palveluperiaatteellamme.  Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää. Tutustu lisää www.hrmentor.fi

Työpaikasta lyhyesti

  • Hinausautonkuljettaja, Viikonlopputyö
  • HR Mentor Oy, Kisällinkuja 11
  • Haku alkaa ja päättyy
Hae tähän työpaikkaan

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • C-ajokortti
  • Ammattipätevyyslupa
  • Suomen kielen taito
  • Asiakaspalvelutaito
  • Vastuullinen työskentely

Tarjoamme

  • Työntekijänä kuulut Sisäpiiri-henkilöstöetuohjelman pariin, jossa voit hyödyntää lukuisia paikallisia ja valtakunnallisia etuja.

HR Mentor Oy

Sinä työntekijänämme olet toimintamme kivijalka. Kun sinä pärjäät, me pärjäämme. Olemme sitoutuneet eettisiin ja lain mukaisiin toimintamalleihin. Me huolehdimme työnantajavelvoitteista tinkimättömästi - sinun hyvinvointisi on aina yhteinen etumme. Työntekijänä kuuluut Sisäpiiri-henkilöstöetuohjelman pariin, jossa voit hyödyntää lukuisia paikallisia ja valtakunnallisia etuja. Tutustu lisää www.hrmentor.fi

Puhelin: 050 555 9128
Sähköposti: info@hrmentor.fi
Sijainti: Kisällinkuja 11
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!