Hioja

Etsimme asiakkaallemme Pirkkalaan 

HIOJAA metallikappaleiden viimeistelytehtäviin.

Yritys valmistaa erilaisia komponentteja ja kappaleita asiakastilausten mukaisesti. Työtehtäviisi kuuluu kappaleiden viimeistelytehtävät. Jokainen kappale tarkastetaan laadun varmistamiseksi ja hiotaan terävät särmät pois. Työ on fyysistä ja pölyistä tuotantotyötä. Hyvä fysiikka ja terveys (ei sovellu astmaatikolle metallipölyn vuoksi) sekä ahkera ja reipas ote työhön ovat tärkeimmät ominaisuutesi. Työhön saat kattavan perehdytyksen, joten aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätön. 

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen työn, 1-2 vuorotyö 40h/vk. Työ on alkuun määräaikainen, mutta tarkoitus on löytää tekijä, josta saadaan vakituinen ja pitkäaikainen osaaja taloon.

Tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätä hakemuksesi pikaisesti osoitteessa www.valtagroup.fi. Mikäli haluat jotain lisätietoja haun tiimoilta, voit soittaa suoraan ValtaGroupissa Satu Kivekkäälle, p. 0401399993 tai lähetä sähköpostilla yhteydenottopyyntö satu.kivekas@valtagroup.fi.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

ValtaGroup

ValtaGroup Oy aloitti toimintansa v. 2021 alan ammattilaisten vetämänä. Olemme rekrytoinnin ja asiakaspalvelun moniosaajia alalla ja vahva sekä luotettu välittäjä.

Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!