Hissiasentaja Pirkanmaalle

Haemme asiakkaallemme Suomen Hissiurakointi Oy:lle hissi- sekä liukuporrasasentajia

 

Suomen Hissiurakoinnin synty juontaa juurensa vuoteen 1981, jolloin yrityksen nimi oli Helsingin Hissiteknikot Kommandiittiyhtiö. Yritys on kasvanut yhden miehen yrityksestä yli 70 henkilön työllistäväksi merkittäväksi hissialan toimijaksi, jolla on toimintaa koko Suomen alueella ja toimipisteitä jo kahdeksassa eri kaupungissa. Suomen Hissiurakointi Oy:n vahvuuksia ovat yhä edelleen alkuvuosina syntyneet arvot: riippumattomuus, asiakkaan aito arvostaminen, asiantuntijuus ja pitkäjänteisyys.

 

Suomen Hissiurakointi Oy on kokenut merkittävää kasvua ja muutoksia viime vuosina ja etsimme asennustiimin kokeneita hissi- sekä liukuporrasasentajia. Työnhakijalta toivomme aiempaa kokemusta alalta. Olet asiakaspalveluhenkinen, teknisesti suuntautunut, nautit itsenäisestä ja liikkuvasta työstä sekä tuot positiivisen asenteesi mukanasi. Lisäksi työn kannalta on oleellista, että sinulla on B-ajokortti.

 

Tarjoamme sinulle:

  • Kilpailukykyisen sopimuspalkan
  • Työajan lyhennysvapaat (pekkaset)
  • Laajan työterveyshuollon Pihlajalinnassa
  • Vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen
  • Liikunta-, hieronta ja kulttuuriedut (Smartum)
  • Työsuhdepyöräedun
  • Erilaisia tapahtumia useamman kerran vuodessa
  • Vakavaraisen ja kasvua tekevän työnantajan
  • Kannustavan työilmapiirin, mm. mahdollisuuden kouluttautua työn ohella ja edetä urallasi
  • Työyhteisön, jossa yksilöt huomioidaan

 

Huom! Koeajasta voidaan neuvotella! SOL Henkilöstöpalvelut toimii tässä haussa Suomen Hissiurakoinnin kumppanina, työllistyt kuitenkin suoraan asiakkaan kirjoille. 

 

Mikäli sinulla on aiempaa kokemusta ja kiinnostusta tehtävää kohtaan, voit olla suoraan myös yhteydessä tai jättää hakemuksen järjestelmämme kautta. Tästä mahdollisuudesta kertoo mieluusti lisää arkisin klo 8.- 16.00 Niina Vuoksi, puh. 050 411 1878, niina.vuoksi@sol.fi. Yhteydenotto ei vielä sido sinua mihinkään. 

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen, vakituinen

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälisesti toimiva suomalainen palvelualan perheyritys, jonka keskiössä on aurinkoisen tyytyväinen asiakas ja iloinen työn tekeminen.

 

Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista.  
 

SOL KONSERNI

Iloisiin SOLilaisiin kuuluu turvallisuusalan, kiinteistönhuollon, talotekniikan, puhtaanapidon ja tekstiilihuollon ammattilaisia. Lisäksi tarjoamme henkilöstövuokrauspalveluja joustavasti eri toimialoille.

Arvostamme osaamista ja ammattitaitoa. Vahva osaaminen taataan räätälöidyillä perehdytyksillä, sisäisillä koulutuksilla sekä oppilaitosyhteistyöllä. Myös eteneminen on mahdollista erilaisten urapolkujen avulla. Työssäsi sinua kannustaa ja tukee oma esihenkilösi sekä koko tiimi.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. SOL Life-ohjelman avulla kehitämme työhyvinvointia sekä panostamme työntekijöidemme työturvallisuuteen.

Lue lisää toimintamme vastuullisuudesta ja tarinastamme.

https://henkilostopalvelut.sol.fi/

Puhelin: 0504111878
Sähköposti: niina.vuoksi@sol.fi
Sijainti: Tampere

Logo

Hissiasentaja Pirkanmaalle

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!