Hitsaaja, Alumatic Kangasala

Alumatic oy on innovatiivinen tiennäyttäjä ADR-kuljetussäiliöiden valmistuksessa ja korjauksessa. Olemme joustava ja asiakkaan tarpeet huomioon ottava kokonaisvaltaisesti kuljetusliikkeitä palveleva yritys. Kuljetusyrittäjiltä vaaditaan jatkuvasti kovempia kuljetussuoritteita vuositasolla mitattuina, joten on luontaista että mekin teemme jatkuvaa tuotekehitystä tehokkuuden parantamiseksi.
Alumatic Oy:n historia ulottuu yli 30 vuoden taakse, jolloin toimitusjohtajamme Tarmo Kylänpää aloitti kuljetussäiliöiden korjaustoiminnan omalla toiminimellään.

Etsimme asiakkaallemme Alumatic Oy:lle Kangasalle

HITSAAJAA.

Alumaticilla valmistetaan ja korjataan ADR-kuljetussäiliöitä. Haemme osaavaan joukkoon raskaan kaluston hitsaajaa työskentelemään säiliöiden ja päällirakenteiden parissa. Työssäsi työstät Tig:llä eri materiaaleja, kuten alumiinia, terästä ja rosteria, enimmäkseen kuitenkin rosteriputkien hitsausta. Hitsauksen lisäksi työskentelet myös valmistuksessa. Voimassa olevat hitsausluokat katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. 

Saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja ammattitaitoisesten työkavereiden tuen. Autoharrastuneisuus ja kiinnostus autoja tai liikkuvaa kalustoa kohtaan on hyvä lisä tässä työssä.

Työ on kokoaikainen päivätyö klo 7.00 - 15.30, 40h/vk. Työsuhde on alkuun 6kk määräaikainen, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen. Tässä työssä saat kaupan päälle todella kivan työporukan.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan sekä sairaanhoitotasoisen työterveyden Mehiläisessä.

Tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätä hakemuksesi pikaisesti osoitteessa www.valtagroup.fi. Mikäli haluat jotain lisätietoja haun tiimoilta, voit soittaa suoraan ValtaGroupissa Satu Kivekkäälle, p. 0401399993 tai lähetä sähköpostilla yhteydenottopyyntö satu.kivekas@valtagroup.fi.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

ValtaGroup

ValtaGroup Oy aloitti toimintansa v. 2021 alan ammattilaisten vetämänä. Olemme rekrytoinnin ja asiakaspalvelun moniosaajia alalla ja vahva sekä luotettu välittäjä.

Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!