Hitsaaja, Bronto Skylift, Pori

ValtaGroup
Määräaikainen
Haku alkaa ja päättyy

Haemme asiakkaallemme Bronto Skylift Oy:lle Poriin 

HITSAAJAA pitkäkestoiseen työsuhteeseen.

Työ pitää sisällään uusien valmistettavien nostinautojen hitsaustöitä umpilangalle. Työssä tarvitaan hyvää kuvienlukutaitoa sekä aikaisempaa kokemusta ohuen materiaalin (2-10mm) mag ja tig -hitsauksesta. Sinulla on luokat pinnalle hankittuna tai voit myös sujuvasti suorittaa luokat. Asenteesi työtä kohtaan ja ammattitaitosi ovat huippuluokkaa ja olet ylpeä työsi jäljestä.

Edellytämme sinulta soveltuvaa koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta vaativista hitsaustöistä.

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen ja määräaikaisen työsuhteen vakavaraisessa yrityksessä, ammattitaitoisen tiimin ympärillesi sekä palkkauksen osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Työaika on 40h/vk, 1-2 vuorotyö.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätä hakemuksesi pikaisesti osoitteessa www.valtagroup.fi. Mikäli haluat jotain lisätietoja haun tiimoilta, voit soittaa suoraan ValtaGroupissa Hannele Könnömäelle, p. +358440339993 tai lähetä sähköpostilla yhteydenottopyyntö hannele.konnomaki@valtagroup.fi.

ValtaGroup

ValtaGroup Oy aloitti toimintansa v. 2021 alan ammattilaisten vetämänä. Olemme rekrytoinnin ja asiakaspalvelun moniosaaja.

Nuoresta iästään huolimatta rekrytointialalla vahva ja luotettu välittäjä. Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen.

Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!