Hitsaaja (Paimio)

Reilumpaa ja palkitsevampaa työnvälitystä! Vuonna 2018 perustetun yrityksemme tavoitteena on tarjota mielenkiintoisia työmahdollisuuksia Uudellamaalla sekä Varsinais-Suomessa. Kauttamme löydät eri pituisia tehtäviä niin raskailta aloilta kuin toimistoympäristössä. Kurota siis hunajapurkkiin ja löydä uusi työsi!

Meidät löydät livenä sekä netistä. Tule moikkaamaan!

 

Tehtävänkuvaus

Haemme asiakkaallemme monipuolista metallialan osaajaa Paimiossa sijaitsevaan toimipisteeseen. Töitä tehdään yhdessä vuorossa arkisin 8-16:00. Työ kokoaikaista ja vakinaista. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli kiinnostuksesi heräsi, niin lue alta lisää!

Toivomme sinulta

-työhön soveltuva koulutus (esim. kone- ja metallialan peruskoulutus ja/tai hitsaajan ammattitutkinto)
-aiempaa työkokemusta hitsaamisesta mielellään ainakin 1-5 vuotta
-erityisvahvuus TIG-, MIG- ja jauhekaarihitsaamisessa
-oma-aloitteinen ja itsenäinen työote
-työhön tarttuva asenne
-sujuva suomen kielen taito

Työtehtävät

Tehtävänäsi on prosessiteollisuuden vaativat hitsaustyöt kuten painelaitteiden, putkistojen ja teräsrakenteiden valmistus, asennus ja muutostyöt.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme työntekijöillemme osaamiseen perustuvan, vähintään Teknologiateollisuuden TES:n mukaisen palkkauksen. Kerrothan hakemuksessasi palkkatoiveesi. Kunnolliset työvälineet ovat kunnian asia, ja tiimimme tukee sinua kaikissa työsuhdeasioissa. Osaavalle työntekijälle tarjotaan vakituista työpaikkaa yrityksessä 6 kk jälkeen työsuhteen alkamisesta. Löydät meiltä aina jatkoa edelliseen pestiin, ja kauttamme on useasti päädytty asiakasyrityksen vakituiseksi työntekijäksi.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Täytä lyhyt hakulomake ja muista liittää mahdollinen CV sekä muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä soittamalla arkisin (klo 9-16) 044 075 1410 tai laittamalla sähköpostia joona.maki@contiopalvelut.fi.

Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä!

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: vakituinen

Contio Henkilöstöpalvelut / Turku

Puhelin: 044 075 1410
Sijainti: Turku
Logo

Hitsaaja (Paimio)

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!