Hitsaaja, Pori

Haemme asiakkaallemme HITSAAJAA Poriin.

Asiakkaamme alansa arvostettu markkinajohtaja. Yrityksen liikevaihto on noin 100 miljoonaa euroa, josta kansainvälisen myynnin osuus on yli 95 %. Tuotantoyksiköt sijaitsevat Tampereella ja Porissa. Lisäksi tytäryhtiöt löytyvät Saksasta, Ruotsista, Sveitsistä ja Yhdysvalloista.

Työ pitää sisällään uusien valmistettavien työkoneiden hitsaustöitä umpilangalle. Työssä tarvitaan hyvää kuvienlukutaitoa sekä aikaisempaa kokemusta ohuen materiaalin (2-10mm) mag ja tig -hitsauksesta. Sinulla on luokat pinnalle hankittuna tai valmius suorittaa ne. Asenteesi ja ammattitaitosi ovat huippuluokkaa etkä hyväksy asioita, jotka tehdään vähän sinnepäin. Olet ylpeä työjälkesi laadusta. 

Edellytämme sinulta soveltuvaa koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta vaativista hitsaustöistä.

Tarjoamme sinulle sinulle paikan viihtyisässä ja välittömässä organisaatiossa mukavilla työkavereilla sekä nykyaikaisilla työvälineillä varustettuna. Palkkaus aiemman osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Työskentelet osana muuta Porin yksikön kokenutta tiimiä.

Pääset aloittamaan tehtävässä joustavasti sopimuksen mukaan, hakemuskäsittelyn ja mahdollisen haastattelun jälkeen. Työaika on 40h/vko ja sinulla tulee olla valmiudet työskennellä kahdessa (2) vuorossa, aamu ja ilta.  

 Työsuhde aloitetaan määräaikaisena työsuhteena, josta mahdollisuus vakinaistumiseen.

Heräsikö kysyttävää?

Rekrytointia hoitaa ValtaGroup Oy. Mikäli haluat lisätietoja haun tiimoilta, ota yhteyttä ValtaGroupissa Hannele Könnömäkeen, +35844 033 9993, hannele.konnomaki@valtagroup.fi

Odotamme sinua!

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen tai vakituinen

ValtaGroup

ValtaGroup Oy on alan ammattilaisten perustama valtakunnallista rekrytointipalvelua harjoittava yritys. Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Logo

Hitsaaja, Pori

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!