Hitsaaja (VAK Oy, Vahto)

VAK Oy on yksi Pohjoismaiden merkittävimmistä perävaunu- ja päällirakennevalmistajista. Suomessa VAK on lämpösäädeltyjen kuormatilojen ja perävaunujen valmistuksen markkinajohtaja. Konsernin palveluksessa on kaikkiaan yli 500 henkilöä ja vuoden 2020 liikevaihto oli 83 miljoonaa euroa. Vahdolla sijaitsevan tehtaan lisäksi yrityksellä on maan kattavat VAK-huoltopalvelupisteet kuudella paikkakunnalla. Pohjoismaista kasvua hakevaan yritykseen kuuluu myös Ruotsissa ja Norjassa toimivat myyntiyhtiöt, VAK Sverige Ab ja VAK Norge AS.

 

Tehtävänkuvaus

Etsimme joukkoomme reippaita hitsareita Vahdolle. Työt alkavat sopimuksen mukaan, ja töitä tehdään kahdessa vuorossa. Työn alustava kesto on 6 kk, jonka jälkeen hyvälle tekijälle tarjotaan vakituista paikkaa. Jos nautit rutiininomaisesta työskentelystä isossa työporukassa, niin klikkaa hakemukseen pikimmiten, sillä hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana.

Toivomme sinulta

Omaat intoa käsillä tehtävään työhön ja sinussa asuu kunnon työmyyrä. Työotteeltasi olet reipas ja oma-aloitteinen, ja sinulla on halua päästä oppimaan uutta. Paineensietokyvystä on iso etu, sillä työ on ajoittain hektistä. Työnjäljestäsi olet tarkka ja työturvallisuus on sinulle ykkösasia. Olet kerryttänyt kokemusta hitsauksesta joko koulutuksen tai harrastuneisuutesi kautta. Omistat kulkupelin, jolla pääset töihin, sillä julkiset eivät kulje meille asti. 

Työtehtävät

Työtehtäviisi kuuluu rekan alustan tai korin hitsaustyöt, sekä pääset tämän lisäksi tekemään myös korikokoonpanoa/varustelua. 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle Teknologiateollisuuden TES:iä paremman palkkauksen, sekä kunnolliset työvälineet. Meille on mahdollisuus vakinaistua 6kk jälkeen työsuhteen alkamisesta. Pääset näkemään oman kätesi jäljen ja toteuttamaan kädentaitojasi!

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Täytä lyhyt hakulomake, ja muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä lähettämällä meille sähköpostia (laura.osterlund@contiopalvelut.fi), tai soittamalla arkisin (13-14) 0453501455. Hakuprosessista vastaa Laura Österlund.

Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä! 

Haku alkaa ja päättyy

VAK OY

Sijainti: Paattistentie 57, 21310 Vahto
Logo

Hitsaaja (VAK Oy, Vahto)

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!