Hitsaamon Työnjohtaja - Bronto Skylift Oy Ab Pori

Etsimme asiakkaallemme Bronto Skylift Oy Ab:lle Porin toimipisteeseen

HITSAAMON TYÖNJOHTAJAA vakituiseen työsuhteeseen. 

Bronto Skylift Oy Ab on hydraulisia henkilönostimia valmistava metalliteollisuusyritys ja alansa markkinajohtaja maailmassa. Yrityksen liikevaihto on noin 100 miljoonaa euroa, josta kansainvälisen myynnin osuus on yli 95 %. Tuotantoyksiköt sijaitsevat Tampereella ja Porissa. Lisäksi tytäryhtiöt löytyvät Ruotsista, Sveitsistä ja Yhdysvalloista.

Hitsaamon työnjohtajan päätehtävään kuuluu päivittäisen toiminnan ja työn koordinointi, tuotantosuunnitelman läpikäynti ja hienokuormittaminen. Tehtävän tarkoitus on valvoa ja ohjata tuotantosuunnitelman toteutuminen ja työn edellytysten olemassa olon varmistaminen. Vastaat osaston toimitusajoista, raportoinnista, teet selvitykset poikkeamista, osallistut työnjohdon viikottaisiin tilannekatsaus-palavereihin ja muihin tarvittaviin palavereihin oman vastuualueesi edustajana.

Myös toiminnan kehittäminen on tärkeä osa tehtävää ja seuraat, että asetetut tavoitteet toteutuvat kuten toimitusvarmuus, tehokkuus, läpimenoajat sekä laatu. Työskentelet yhteistyössä muun laatuosaston kanssa. Työmenetelmien ja uusien laitteiden käyttöönotto, koulutus ja ylläpito Porin tehtaan ohjeistuksen mukaisesti.

Olet hyvä esimies henkilöstölle ja osaat neuvotella heidän kanssaan luontevasti kaikista eteen tulevista asioista. Johdat siten, että henkilökunta luottaa sinuun ja tekemiisi päätöksiin. Ohjaat alaisia noudattamaan turvallisia työtapoja ja valvot niiden noudattamista, myös koneiden ja laitteiden toimivuutta. Sinulla on mahdollisuus työskennellä aamu- ja iltavuoron työnjohtovastuussa voimassa olevan kiertävän vuorolistan mukaisesti.

Mikäli sinulla on tehtävään tarvittavat tiedot ja taidot, insinöörin koulutus tai riittävä tuote-, tuotantojärjestelmä- ja tuotannonohjausjärjestelmätuntemus ja tärkein johtamis- ja ihmissuhdetaitojen hallinta, toivomme sinun hakevan tähän tehtävään

Tarjoamme sinulle vakituisen paikan viihtyisässä ja välittömässä organisaatiossa mukavilla työkavereilla sekä nykyaikaisilla työvälineillä varustettuna. Tarjoamme myös kehittymis- ja kehittämismahdollisuudet, talon työsuhde-edut ja vakaan työsuhteen osana arvostetun kansainvälisen toimijan rivejä. Tulet työllistymän suoraan Bronto Skylift Oy Ab:n kirjoille. Toivomme, että pääset aloittamaan tehtävässä sopimuksen mukaan, mahdollisten hakemuskäsittelyiden ja haastatteluiden jälkeen.

ValtaGroup Oy hoitaa asiakkaan Bronto Skylift Oy Ab rekrytointia ja käsittelee hakemukset luottamuksella sekä sopii haastatteluista. Mikäli tarvitset lisätietoja haun tiimoilta, ota yhteyttä ValtaGroupissa Hannele Könnömäki, p. +35844 033 9993, hannele.konnomaki@valtagroup.fi tai Satu Kivekäs, p. +35840 139 9993, satu.kivekas@valtagroup.fi.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: vakituinen

ValtaGroup

ValtaGroup Oy aloitti toimintansa v. 2021 alan ammattilaisten vetämänä. Olemme rekrytoinnin ja asiakaspalvelun moniosaajia alalla ja vahva sekä luotettu välittäjä.

Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!