Hitsauksen työnjohtaja

Temeran Konepaja Oy tarjoaa keskiraskaita ja raskaita konepajapalveluita kaikkialle Suomeen. Meidän tavoitteemme on olla pitkäaikainen kumppani asiakkaillemme ja tehdä se mitä lupaamme yhdessä asiakkaan kanssa. Yhtiössä työskentelee n. 30 henkilöä ja liikevaihto on noin 5,2 milj. euroa. Konepajamme on sertifioitu ISO9001 ja ISO3834-2 mukaisesti.

Haemme nyt HITSAUKSEN TYÖNJOHTAJAA ja/tai HITSAUSKOORDINAATTORIA pitkäaikaisen työnjohtajan jäädessä eläkkeelle.

Tehtävässä johdat hitsaamon toimintaa, koordinoit hitsausprosesseja ja kehität hitsaustoimintoja laatustandardien mukaisesti. Päivittäisessä työssä korostuu hitsaamon työnjohtaminen, hitsaajien ohjaaminen, opastus ja neuvominen sekä aikataulujen ja tuote- ja toiminnanlaadun varmistaminen. Lisäksi vastaat työntekijöiden työtyytyväisyyteen ja hyvinvointiin liittyvistä asioista sekä työturvallisuudesta. Tehtävässä toimit tuotantopäällikön alaisuudessa.

Tehtävässä on erinomaiset mahdollisuudet osallistua hitsaamon toiminnan ja työmenetelmien jatkuvaan kehittämiseen ja parantamiseen. Lisäksi annat oman panoksesi tuotantoryhmän toimintaan ja myynnin ja hankinnan tukemiseen laskemalla hitsausaikoja ja arvioimalla tarjottavia tuotteita ja niiden vaatimuksia. Tehtävänkuvaa voidaan muokataan osaamisesi ja toiveidesi mukaan. 

Toivomme sinulta

  • kiinnostusta hitsaukseen
  • kehitysmyönteistä asennetta ja halua kohdata uusia haasteita
  • tehtävään soveltuvaa koulutusta, esim. tekninen koulutus, IWS, IWE
  • työkokemusta hitsaavan teollisuuden tehtävistä
  • yhteistyö- ja johtamistaitoja sekä neuvottelukykyä
  • ongelmanratkaisutaitoja ja oma-aloitteisuutta tuotannon erilaisten ongelmatilanteiden hoitamiseksi
  • IT- ja englannin kielen taitoja

Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja monipuolisen tehtävän hitsaavassa konepajassa, jonka asiakkaat ovat mm. koneenrakentajia, prosessiteollisuuden konevalmistajia sekä meriteollisuudessa toimivia yhtiöitä. Meillä saat hyvät kehittämis- ja kehittymismahdollisuudet sekä näköalapaikan suomalaiseen koneenrakennukseen. Apunasi on hyvällä hengellä ja osaamisella varustettu joukko konepaja-alan ammattilaisia.

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Viivi Härkönen, puh. 050 3252173.

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta 30.9.2023 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Jätä tietosi alkaen ja viimeistään

Temeran Konepaja Oy

Temeran Konepaja Oy tarjoaa keskiraskaita ja raskaita konepajapalveluita asiakkailleen kaikkialle Suomeen. Meidät tunnetaan erityisesti pitkäaikaisista asiakassuhteistamme. Työllistämme rautaisia ammattilaisia ja jokainen työntekijämme on sitoutunut asiakkaidemme tyytyväisyyteen henkilökohtaisella ja tinkimättömällä panostuksellaan.
 

Sijainti: Kuoppalantie 11, Härmä
Logo

Hitsauksen työnjohtaja

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!