Hitsauskoordinaattori - Bronto Skylift Oy Ab Pori

Etsimme asiakkaallemme Bronto Skylift Oy Ab:lle Porin toimipisteeseen

HITSAUSKOORDINAATTORIA.

Bronto Skylift Oy Ab on hydraulisia henkilönostimia valmistava metalliteollisuusyritys ja alansa markkinajohtaja maailmassa. Yrityksen liikevaihto on noin 100 miljoonaa euroa, josta kansainvälisen myynnin osuus on yli 95 %. Tuotantoyksiköt sijaitsevat Tampereella ja Porissa. Lisäksi tytäryhtiöt löytyvät Ruotsista, Sveitsistä ja Yhdysvalloista.

Hitsauskoordinaattorina vastaat hitsaajien henkilöpätevyyksistä ja operaattoreiden pätevöinnistä. Pidät yllä hitsaajien henkilörekisteriä ja huolehdit, että alihankkijoiden osaaminen on ajantasalla. Olet vastuussa hitsausohjeista ja huolehdit menetelmäkokeiden valvonnasta ja tarkastuksista.

Koet luontevaksi toimia asiantuntijaroolissa erilaisten sidosryhmien suuntaan. Toimit asiantuntijana hitsaukseen liittyvissä asioissa, kuten tuotannon investoinneissa, koulutuksissa tai käyttöönotoissa. Olet perusluonteeltasi proaktiivinen ja viet asioita eteenpäin.

Edellytämme hitsauskoordinaattorin tehtävään soveltuvaa koulutusta ja kokemusta vastaavista tehtävistä. 

Tarjoamme sinulle vakituisen paikan viihtyisässä ja välittömässä organisaatiossa mukavilla työkavereilla sekä nykyaikaisilla työvälineillä varustettuna. Tarjoamme myös kehittymis- ja kehittämismahdollisuudet, talon työsuhde-edut ja vakaan työsuhteen osana arvostetun kansainvälisen toimijan rivejä. Tulet työllistymän suoraan Bronto Skylift Oy Ab:n kirjoille. Toivomme, että pääset aloittamaan tehtävässä sopimuksen mukaan, mahdollisten hakemuskäsittelyiden ja haastatteluiden jälkeen.

ValtaGroup Oy hoitaa asiakkaan Bronto Skylift Oy Ab rekrytointia ja käsittelee hakemukset luottamuksella sekä sopii haastatteluista. Mikäli tarvitset lisätietoja haun tiimoilta, ota yhteyttä ValtaGroupissa Hannele Könnömäki, p. +35844 033 9993, hannele.konnomaki@valtagroup.fi tai Satu Kivekäs, p. +35840 139 9993, satu.kivekas@valtagroup.fi.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

ValtaGroup

ValtaGroup Oy aloitti toimintansa v. 2021 alan ammattilaisten vetämänä. Olemme rekrytoinnin ja asiakaspalvelun moniosaajia alalla ja vahva sekä luotettu välittäjä.

Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!