Hoitajille vakituisia työtehtäviä

Etsimme Sinua hoitaja: lähihoitaja, sairaanhoitaja, ensihoitaja, terveydenhoitaja tai jollain muulla hoitajanpätevyydellä varustettua ihanaa ihmisrakasta ja sosiaalista henkilöä, asiakkaallemme 9Lives Oy:lle vaiktuiseen työtehtävään Helsinkiin! 9Lives kasvaa ja hakee siksi uusia työntekijöitä erilaisiin tehtäviin, erilaisiin työvuoroihin ja erilaisiin työsuhteisiin. He voivat tarjota juuri sinun elämäntilanteellesi sopivia tehtäviä. Ensisijaisesti he hakevat henkilöitä kokopäivätyöhon ja vakituisiin työsuhteisiin, mutta mikäli haluat tehdä vaan määraikaisesti, tai vain jotain tiettyjä vuoroja, osa-aikaisesti tai keikkaluontoisesti, otamme sinutkin avosylin vastaan!

Joten: mikäli sinulla on hoitajan pätevyys, ja haluat tehdä hoitotyötä - lähetä meille CV:si, kerro mitä haluaisit tehdä ja milloin voisit aloittaa, niin olemme sinuun yhteydessä ja sovitaan miten edetään! 

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen tehtävä

Adiente

Adiente Oy on vuonna 2005 perustettu henkilöstöpalveluyritys. Olemme erikoistuneet rekrytointeihin, pitkäaikaisiin henkilöstövuokrauksiin, Extended DISC -henkilö- ja ryhmäanalyyseihin sekä Business Coachingiin.

Toimimme laajasti eri aloilla ja työntekijäsegmenttien parissa. Räätälöimme aina jokaisen toimeksiannon asiakasyrityksemme toiveiden ja tarpeiden mukaisesti, ja teemme tämän henkilökohtaisest

Adiente hoitaa kaikki toimeksiannot henkilökohtaisesti sekä asiantuntevasti. Henkilön osaamisen lisäksi olennaista on hakijan soveltuvuus yritykseen ja sen kulttuuriin. Arvostamme kumppanuutta, luotettavuutta, nopeutta sekä joustavuutta. Tyytyväinen työnhakija ja asiakas sekä onnistunut rekrytointi ovat tärkeimmät tavoitteemme. 

Adiente Oy sijaitsee Espoossa, ensisijaisena toimintaympäristönään pääkaupunkiseutu, Business Coahingia teemme koko Suomessa.

Sähköposti: info@adiente.fi

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!