Hoitologistiikan työntekijä

 

Haemme asiakkaallemme HOITOLOGISTIIKAN TYÖNTEKIJÄÄ sairaalaympäristöön

 

Hoitologistiikka sisältää monipuolisia työtehtäviä: hoitotarvikkeiden tilaus- ja täydennystoimintoja eri varastopisteisiin, tuotevalikoiman hallintaa sekä osastojen hoitotarvikkeiden saatavuuden varmistamista oikea-aikaisesti. Työtehtävä sisältää myös hyllyttämistä.

 

Odotamme sinulta

- Huolellisuutta ja hyllytysosaamista

- Hyviä vuorovaikutustaitoja

- Hygieniaosaamista

- Järjestelmällisyyttä ja paineensietokykyä

Eduksi katsomme logistiikka-alan- tai terveydenhoitoalan koulutuksen tai kokemuksen vastaavanlaisesta työstä. 

Työsuhde on määräaikainen vuoden 2023 loppuun asti. Työvuoroja on arkisin klo: 6-16 välillä. Käytössä Kaupan varastoalan TES. Työtehtävään saa kattavan perehdytyksen.

 

Hae nyt! Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla.

Lisätietoja työtehtävästä: iira.pirinen@sol.fi

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen kokoaikainen

SOL Logistiikkapalvelut Oy

SOL Logistiikkapalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Logistiikkapalvelut Oy tarjoaa henkilöstövuokrausta, rekrytointi- ja ulkoistuspalveluita logistiikka-alan asiakkaille ollen yksi markkinoiden suurimmista toimijoista.

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Sähköposti: iira.pirinen@sol.fi

Logo

Hoitologistiikan työntekijä

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!