Hoitotarvikeasiantuntijoita

Tuomi Logistiikan valikoima- ja ostotiimi kuuluu logistiikkapalveluidemme kokonaisuuteen. Tiimi on mukana hankintojemme kilpailutuksissa, hallinnoi tuotevalikoimaamme, sekä huolehtii valikoimamme tuotteiden saatavuudesta ja päivittäisestä asiakaspalvelusta asiakkaillemme mm. Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen hyvinvointialueille. Toimintaamme pääset tutustumaan täältä.

Etsimme nyt tiimin vahvistukseksi hoitotarvikeasiantuntijoitavakituisiin työsuhteisiin. Työsi painottuu kolmeen osa-alueeseen; valikoimanhallintaan, kilpailutuksiin sekä korvaavien tuotteiden etsimiseen. Valikoimanhallinnalla haetaan vaikuttavuutta asiakkaidemme toimintaan sopimuskauden aikaisella toiminnalla sekä kilpailutusprosessien kautta. Tuot julkisiin kilpailutuksiin osaamistasi tuotekategorioihisi liittyen. Kokemuksesi vuoksi osaat myös metsästää korvaavia tuotteita, sillä sopimuskauden aikana puutoksia toimituksiin tulee erityisesti vallitsevasta markkina- ja saatavuustilanteesta johtuen. Näet työsi merkityksellisyyden päivittäisessä toiminnassasi ja varmistat sairaanhoidon ammattilaisille hyvät työvälineet. Työssäsi toimit tiiviissä yhteistyössä Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen hyvinvointialueiden asiakkaidemme kanssa selvittämällä ja ratkaisemalla asiakastarpeita. Lisäksi huolehdit toimittajayhteistyön sujuvuudesta ja tunnet oman tuotekenttäsi markkinatilanteen.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Etsimämme henkilö

Sinulla on soveltuva tutkinto (esim. sairaanhoitaja tai terveydenhoitaja) sekä useamman vuoden työkokemus terveydenhoitoalalta somaattisen hoitotyön parista. Tuntemuksesi eri hoitotarvikkeista on laaja ja arvostamme monipuolista kokemusta erityisaloilta. Tehtävässä on hyödyksi, mikäli olet hoitotyön lisäksi työskennellyt esimerkiksi toimisto- tai asiantuntijatehtävissä ja tätä painotammekin valinnoissamme. Olet saattanut myös toimia hoitotarvikkeiden myynti-, osto-. tai edustustehtävissä. Työssäsi pystyt tarpeen mukaan hyödyntämään englanninkielen taitoasi tuoteinformaation sekä toimittajayhteistyön yhteydessä. Työssäsi olet itsenäinen ja ratkaisukeskeinen, sillä asiantuntijatyössä ei työohjeita ole. Pääset kuitenkin oppimaan ja perehtymään ajan kanssa huippujen kollegoidesi kanssa. Nautit rutiininomaisesta työskentelystä, muttet hetkahda hetkittäisestä kiireestä. Asiakaspalveluhenkinen, konsultoiva työote tulee sinulta luonnostaan.

Asiantuntijatyöskentely on pääasiassa näyttöpäätetyötä, joten toivomme sinun omaksuvan helposti uusia järjestelmiä. Tehtävässä käytössäsi ovat mm. SAP ja excel. Julkisten hankintojen prosessien tuntemus on myös hyödyksi, muttei pakollista sillä perehdytämme uudet tuomilaiset kattavasti. Kannattaa käydä tutustumassa hoitotarvikeasiantuntijatyöhön Henriikan uratarinan kautta!

Tarjoamme

  • Lounasetu
  • Liikunta- ja kulttuurietu
  • Hyvinvointietu
  • Työmatkaetu
  • Virkisty Vapaalla ry
  • Tulospalkkio

Tuomi Logistiikka on vakaa työnantaja ja kehitysmyönteisessä organisaatiossamme pääset näyttämään kykysi ja pääset tutustumaan yhtiömme eri liiketoimintoihin. Rento ja asiantunteva työyhteisömme odottaa sinua! Lisää meistä sekä henkilöstöeduistamme voit lukea urasivultamme.

Meille on tärkeää, että jokainen uusi tuomilainen tunnistaa itsensä arvoistamme. Pääset tutustumaan niihin täältä:

Tuomi Logistiikka

Tuomi Logistiikka on julkisomisteinen, in-house asemassa julkisella sektorilla toimiva pirkanmaalainen hankinta- ja logistiikkayhtiö. Muodostamme strategisia ja kestäviä kumppanuuksia sekä tuotamme taloudellista vaikuttavuutta asiakkaillemme hankinnan ja logistiikan asiantuntijuudella. Tuomi Logistiikalla työskentelee yli 400 henkilöä ja liikevaihtomme on 134 M€. Laaja yhteistyöverkosto ja alati muuttuva toimintaympäristö haastavat meidät kehittämään osaamistamme jatkuvasti. Tutustu meihin osoitteessa tuomilogistiikka.fi!

Ota yhteyttä:

Sijainti: Särkijärvenkatu 1, Tampere

Alkoiko kiinnostus versoa? Siinä tapauksessa lähetä meille hakemus ja CV palkkatoiveineen 29.1.2023 mennessä hakulomakkeen kautta. Kerrothan meille hakemuksessasi, miten yllä mainitut asiat näkyvät osaamisessasi ja työhistoriassasi.

Lisätietoja antaa logistiikkajohtajamme Antti Sinervo numerosta 040 831 6709. Parhaiten tavoitat hänet 13.1 klo 9-11, 17.1 klo 9-11 ja 23.1 klo 12-14. Kysymyksiä tehtävänkuvasta voit laittaa myös sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@tuomilogistiikka.fi.

Huom! Tarkistathan roskapostisi, sillä sähköpostit rekryjärjestelmästämme saattavat eksyä matkalla. 

Logo

Hoitotarvikeasiantuntijoita

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!