Hoiva-avustaja kotihoitoon

Haemme hoiva-avustajaa kesätöihin Jämsän Terveyden kotihoidon yksiköihin Jämsään ja Jämsänkoskelle.

Tule meille kesäksi töihin mahdollistamaan asiakkaillemme mielekäs arki kotihoidossa. Kesätyöntekijänä työskentelet työryhmän jäsenenä toteuttaen perushoitoa ja avustavia tehtäviä. Työtä tehdään lähellä ihmistä. Työsi on merkityksellistä, monipuolista ja vastuullista.

Meille on tärkeää, että olet aidosti kiinnostunut ikäihmisten hoidosta, ja kohtaat ihmiset aina lämminhenkisesti ja arvostavasti. Odotamme lisäksi, että teet sujuvaa yhteistyötä.
Sijaisuuden kesto määritellään joustavasti oman tilanteesi mukaisesti.

Haku alkaa ja päättyy

Etsimämme henkilö

Tehtävän hoitaminen edellyttää hoiva-avustajan koulutusta, myös hoitoalan opiskelijat huomioidaan. Edellytyksenä on tartuntatautilain 48§ mukainen rokotussuoja sekä sujuva suomen kielen taito. Odotamme, että pystyt liikkumaan asiakaskäyntien välillä omalla moottoriajoneuvolla.

Tarjoamme

Tarjoamme yksilöllisen perehdytyksen, laajan työterveyshuollon palvelut ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä ilmaiset kahvit työvuorossa. 

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Ota yhteyttä minna.hiekkavirta@pihlajalinna.fi, p.040 8446289, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.

 

Jämsän Terveys Oy

Sijainti: Sairaalantie 11
Logo

Hoiva-avustaja kotihoitoon

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!