Hotelli kerroshoitajia kesä- ja osaika töihin

SOL Palvelut Oy
Jyväskylä
Vakituinen osa-aikainen
Hae tähän työpaikkaan
Haku alkaa ja päättyy

Etsimme asiakaspalveluhenkisiä ja aktiivisia

KERROSHOITAJIA Jyväskylään

Vakituiseen osa-aikaiseen työsuhteeseen sekä kesätöihin, työpäivät sijoittuvat vaihtelevasti välille maanantai-sunnuntai.

Työ sisältää kerroshoitotyötä, yleisten tilojen siivousta ja asiakaspalvelua. Työtä tehdään työvuorokierron mukaisesti, päiviin mahdollista vaikuttaa myös itse, esimerkiksi opintojen mukaan. Palkkaus Kiinteistöpalvelualan TES:n mukaisesti.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta hotellien siivoustyöstä, mutta saat kattavan perehdytyksen työtehtäviisi, joten reipas asenteesi ratkaisee. Teemme paljon yhteistyötä asiakaskohteemme henkilökunnan sekä asiakkaiden kanssa, joten toivomme tehtävän kannalta hyviä tiimityötaitoja ja riittävää suomen kielen taitoa.

Oletko sinä tuleva iloinen SOL:ilainen ja haluat mukaan tehokkaaseen työtiimiimme? Jos koet tehtäväkuvauksen omaksesi, täytä hakemuslomake sähköisesti mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa  Emilia Rantanen, emilia.rantanen@sol.fi p. 040 757 2216, Jonna Juujärvi, jonna.juujarvi@sol.fi

Tarjoamme

  • Smartum-liikuntaetu
  • Lakisääteistä laajempi työterveyshuolto

SOL Palvelut Oy

SOL Palvelut Oy on osa SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. Siivouspalveluissa muovaamme oikean ratkaisun, oli kyse sitten ostoskeskuksesta tai erityisiä vaatimuksia asettavasta tilasta kuten sairaala tai elintarvikekohde. Mikään toimiala, mittakaava tai vuodenaika ei ole meille vieras ja välineet löytyvät joka tarpeeseen.

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Ota yhteyttä:

 

Logo

Hotelli kerroshoitajia kesä- ja osaika töihin

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!