Hotelliemäntä Turkuun

Etsimme hotelliemäntää Turkuun

Hotelliemäntänä varmistat siivouspalveluidemme laadun toteutumisen asiakaskohteessamme. Toimit vahvasti yhteistyössä oman alueesi tiimin kanssa ja toimit esimiehen apuna asiakasyhteistyössä sekä henkilöstön ohjaamisessa. Työpäivät pitävät sisällään työntekijöiden ohjausta ja perehdyttämistä asiakaskohteessa, laadun valvontaa sekä osallistumista myös siivoustyöhön. Toivomme myös sinulta kokemusta hotellisiivouksesta. Aikaisempi kokemus ohjaajan työtehtävistä katsotaan hakijan eduksi. Tiimityöskentely sekä vastuullinen suhtautuminen siivoustyöhön ja palvelulupauksemme toteuttamiseen ovat palveluohjaajaltamme edellytettäviä ominaisuuksia. Arvostamme myös puhtaanapitoalan koulutusta. Työkielemme ovat suomi ja englanti, joten toivomme sinulta kommunikointitaitoa suomen ja englannin kielellä. Iloisen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meillä SOLissa tärkeitä.

Seuraamme säännöllisesti henkilöstömme tyytyväisyyttä ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen ja osaavan työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttamiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Työaika kohteessa on n. 30-37,5h/viikko. 

Lisätietoja tästä tehtävästä antaa: Mia Aaltonen, mia.aaltonen(a)sol.fi

Tervetuloa aurinkoiseen jengiimme!

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakinainen

SOL Palvelut Oy

SOL Palvelut Oy on osa SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. Siivouspalveluissa muovaamme oikean ratkaisun, oli kyse sitten ostoskeskuksesta tai erityisiä vaatimuksia asettavasta tilasta kuten sairaala tai elintarvikekohde. Mikään toimiala, mittakaava tai vuodenaika ei ole meille vieras ja välineet löytyvät joka tarpeeseen.

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Ota yhteyttä:

Sähköposti: no-reply.rekry@sol.fi

 

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!