Hotelliravintolaan vastaava henkilö kokoaikaiseen vakituiseen työhön Seinäjoelle

SOL Henkilöstöpalvelut Oy
Seinäjoki
Kokoaikainen, vakituinen
Haku alkaa ja päättyy

 

Vastuuhenkilö ravintola- ja majoitustoimintaan

Hotelli Fooninki on pitkään Seinäjoella toiminut ja toimintansa vakiinnuttanut hotelli. Hotellin käyttöaste on todella korkea, samoin ravintolan lounas on paikallisesti erittäin tykätty, eli asiakaita riittää näin poikkeusaikanakin.  Näin hotelllissa olisi paikka kokoaikaiselle vastuuhenkilölle, joka osaa toimia niin ravintolan-, kuin hotellin vastaanoton tehtävissä, hallitsee kokonaisuutta, sekä joka mielellään on innostunut myös kehittämään keittiötoimintaa ja ruoka-annoksia.  Kyseessä on siis monipuolinen tehtävä, jossa pääsee toteuttamaan osaamista monipuolisesti. Työ sopii hyvin henkilölle, kuka on jo toiminut jonkin aikaa alan tehtvissä, ja joka tuntee paloa oppia lisää, haluaa hankkia kannuksia ja laajentaa ammattitaitoaan, ja kuka on innoissaan vaihtelevassa ja monipuolisesssa työssä hotellimiljöössä.

Työajat ovat hotellin alukioloaikojen mukaiset, ja pääasiassa iltatoiminta päättyy jo noin 21-22-aikaan, eli kyseessä alalla verrattain maltilliset työajat. Toki joskus saattaa olla myöhäisempiä tilauksia. 

Työhön on luvassa perusteellinen perehdytys, mutta perusasioiden oppimisen jälkeen on vapaus kehittää tekemistä.  

Pääasia, että 

- ymmärrät majoitusliiketoiminnan lainalaisuuksia

- sitoudut pitkäjännitteisesti

- omaat jo alan kokemusta

- haluat oppia uutta, ja kehittää tekemistä, osallistua työhön monipuolisesti

- olet ystävällinen asiakaspalveluja ja työkaveri

- olet sujuvasti suomenkielentaitoinen

- alan koulutus kastotaan eduksi


Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Kääri siis hihat ja jätä hakemuksesi viipymättä!

Kerrothan hakemuksessasi osaamisestasi ja kiinnostuksestasi, että pääsemme prosessissa eteenpäin.


Lisätietoja tehtävistä antaa 
Taina Varttila
puh. +358 40 197 4231
taina.varttila(at)sol.fi

Työsuhde-edut

Työllistyessäsi SOL:lla saat:

  • Työterveyspalvelut
  • Smartum-liinkuntaedut
  • mahdollisuuden vakinaistua meille tai suoraan asiakkaalle
  • työntekijöitä arvostavan työnantajan ja iloisen työyhteisön

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Ota yhteyttä:

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!