Hotelliravintolatyöntekijä Seinäjoelle

Etsimme Seinäjoella toimivaan hotelliin suomenkielentaitoista

Hotelliravintolatyöntekijää

joka haluaa tehdä, osata ja oppia kaikkia pienen hotellin tehtäviä. 

Työ sisältää  kerroshoitoa, aamiaisen valistamista ja aamiaistarjoilua, sekä lounastarjoilua ja lounaspöydän hoitamista. Joskus saattaa olla myös iltatilaisuuksia ja alkoholipassikin olisi hyvä olla, vaikka alkoholin myynti ei ole suuressa roolissa kyseisessä hotellissa.

Työaika on min. 90 h/3 vko, ja työtä on MaraTES mukaan kaikkina viikonpäivinä, myös siis viikonloppusin. Yleensä työt päättyvät kyllä 21 menenessä, ja työssä ei ole usein sunnuntaityötä. Palkka Mara TES osaamisen ja kokemuksen mukaan.


Sinun ei tarvitse olla valmis osaaja, mutta työssä pärjääminen edellyttää:

  • aitoa positiivista asiakaspalveluasennetta ja yhteistyökykyä
  • aktiivista halua oppia ja sitoutua perehtymään työhön ja siihen liittyviin asioihin
  • hyvää fyysistä kuntoa ja joustavuutta
  • hygieniapassia & anniskelupassia
  • sujuvaa suomenkielentaitoa

Täytä hakulomake huolella ja kerro meille itsestäsi ja osaamisestasi. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, ja paikka täytetään ensimmösen sopivan ilmaannuttua, joten laita hakemus pikimmiten tulemaan. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin viimeistään hakuprosessin päätyttyä.

Lisätietoja tästä tehtävästä antaa: taina.varttila(at)sol.fi.

Tervetuloa aurinkoiseen jengiimme!

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: osa-aikainen

Tarjoamme

- Smartum liikuntasetelit

- Työterveyshuolto

- Mahdollisuus kokoaikaiseen ja vakituiseen työhön

 

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Ota yhteyttä:

Puhelin: 0401974231
Sähköposti: taina.varttila@sol.fi