HR-asiantuntija, rakentaminen

Tule tekemään Hyvää työtä Eezylle! Etsimme nyt Helsinkiin HR-asiantuntijaa vastaamaan rakentamisen alan asiakasyritystemme työntekijäresurssoinnista ja asiakkuuksien hallinnasta yhdessä asiakkuuspäälliköidemme kanssa.   

HR-asiantuntijan työ käytännössä

Eezy Henkilöstöpalvelujen asiantuntijana olet avainasemassa tärkeiden rakentamisen alan asiakasyritystemme keskiössä - siksi rakennusalan TESien ja henkilöstöresurssoinnin kokemus on tehtävässä välttämätöntä.

Olet vuokrahenkilöstömme hallinnollinen esihenkilö, varmistat ammattitaitoisen HR-prosessin sujuvuuden hoitamalla henkilöstöasiat aina rekrytoinnista työsopimuksen kautta työtodistukseen asti. Tulkitset tarpeen mukaan rakentamisen alan työehtosopimuksia, ja toimit rakennuspuolen henkilöstön pyörittämisen veturina.

Olet yhteyshenkilönä asiakkuuksiimme, pystyt tulkitsemaan asiakkaidemme tarpeita rakentamisen alalla ja vahvistamaan sisämyyntiämme liiketoimintalähtöisellä otteellasi. Ymmärrät, että vahva asiakaslähtöisyys ja samalla erinomainen hakijakokemus ovat valttikortteja alalla menestymiseen.

Helsingin toimistomme sijaitsee uudenkarheissa tiloissamme Pasilassa, aivan Triplan vieressä. Työ edellyttää paikallaoloa Helsingissä, ja tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen.

Sinulta toivomme

Tehtävässä tarvittavan useamman vuoden työkokemuksesi olet kerryttänyt rakennusalan henkilöstöresursoinnissa. Mikäli sinulla on kokemusta henkilöstöpalvelualalla tehdyistä rakennusalan henkilöstövuokrauksesta, se nähdään ehdottomasti plussaksi.

Tehtävässä vaaditaan hahmotuskykyä erilaisiin työehtosopimuksiin ja muihin työsuhteisiin liittyviin seikkoihin, liiketoimintalähtöisyyden ymmärrystä sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Osaat suhtautua vuokrahenkilöstöösi asiantuntevasti ja avuliaasti.

Hyvä hakija- ja työntekijäkokemus on meille tärkeää, joten asenteeltasi olet vuorovaikutuksellinen ja asiakaspalveluhenkinen.

Asiantuntijan aikajanasi olisi toiveidemme mukaisesti seuraavanlainen:

6kk jälkeen

  • Olet tutustunut Eezyn tapaan toimia ja sujahtanut mukaan eezyläiseen kulttuuriin mainiosti
  • Tunnet asiakkuutesi ja heidän yhteyshenkilönsä, asiakkaasi luottavat ammattitaitoosi
  • Olet ottanut paikkasi vastuualueesi vuokrahenkilöstön hallinnollisena esihenkilönä, ja osaat auttaa heitä päivittäisissä ongelmissa

12kk jälkeen

  • Arvioit ja ennakoit asiakkaidemme vuokratyön tarpeita, ja pystyt tarjoamaan heille pyytämättä erinomaista asiakaskokemusta
  • Olet luonut verkostoja, ja pystyt hyödyntämään niitä aktiivisesti työssäsi
  • Ymmärrät liiketoimintalähtöisesti työsi merkityksen ja työskentelet myynnillisellä otteella asiakkuuksissasi
  • Kehität sekä omaa työskentelytapaasi että tuot yrityksemme käyttöön osaamistasi ja kehitysideoitasi

Tule mukaan rakentamaan Eezyn kasvutarinaa

Eezyn tavoitteena on yhteiskunta, jossa kaikille löytyy elämänmittainen mahdollisuus työllistymiseen, ja jossa inhimillisesti johdetut, tulevaisuuskestävät yritykset luovat kasvua Suomelle.

Me eezyläiset teemme töitä hyvällä asenteella – onhan työ iloinen asia! Meille työn ilo syntyy siitä, kun toimimme yhdessä arvojemme mukaisesti hyvin aikein, aina promeiningillä, kaveria paremmaksi pelaten ja 100 % vastuun kantaen.

Tuleva tiiminvetäjäsi Mikko varmistaa sen, että juuri sinulla on hyvä olla töissä, saat asianmukaiset varusteet ja muistat pitää myös kiinni tärkeimmistä, eli kahvitauoista! Talomme etuihin kuuluu luonnollisesti myös lounas- ja virike-edut, erilaisia liikunta- ja hyvinvointietuja ja mm. työsuhdepolkupyörä!

Innostuitko?

Lähde Eezyn matkaan hakemalla tehtävää oheisen linkin kautta viimeistään 24.2024. Muista lisätä mukaan pdf-muotoinen CV palkkatoiveineen. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostilla tietoturvasyistä. 

Mikäli sinulla herää rekrytoinnista kysyttävää, ota yhteyttä Eezyn Talent Acquisition Partneriin Marjaana Rauhalaan, p. 050 4776393.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen

Eezy Oyj

Eezy on työelämän asiantuntijatalo. Palvelemme asiakkaitamme mm. henkilöstövuokrauksen, johtamisen kehittämisen, rekrytointien, työllistämispalveluiden, kevytyrittäjyyden ja henkilöstötutkimuksien parissa. Me tunnemme suomalaisen työelämän sykkeen, koska työllistämme 32 000 henkilöä, viemme läpi 900 organisaatioiden kehitysprojektia, analysoimme 200 000 henkilöstötutkimusvastausta ja teemme 3300 henkilöarviota vuosittain.

Tavoitteemme on yhteiskunta, jossa kaikille löytyy elämänmittainen mahdollisuus työllistymiseen, ja jossa inhimillisesti johdetut, tulevaisuuskestävät yritykset luovat kasvua Suomelle. Eezyn liikevaihto vuonna 2022 oli 248 miljoonaa euroa ja Eezyn osake noteerataan Helsingin Pörssin päälistalla.

Eezy – eläköön elämä ja työ.

Sijainti: Maistraatinportti 1, 00240 Helsinki

 

Logo

HR-asiantuntija, rakentaminen

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!