HR-asiantuntija

Etsimme nyt vahvalla ammattitaidolla varustettua HR-asiantuntijaa Seinäjoelle!

Eezyn tehtävä on luoda onnistumisia työelämässä. Me Eezyllä autamme tekijöitä sekä heitä tarvitsevia löytämään toisensa. Joustavat työmuodot, työntekijöiden vastuullinen välittäminen ja organisaatioiden kehittäminen ovat kaiken toimintamme keskiössä. Palvelumme auttavat yksilöitä ja yrityksiä onnistumaan!

HR-asiantuntijana toteutat henkilöstövuokrauksemme HR-prosessia, ja vastaat itsenäisesti omien rekrytointiesi ja asiakkuuksiesi menestyksekkäästä hoitamisesta. Rekrytoit hakijoita, resursoit vuokrahenkilökuntaa, käyt keskusteluja asiakkuuksissamme heidän henkilöstötarpeestaan ja vastaat HR-prosessista alusta loppuun asti.

Työ vaatii toisinaan monipuolista tekemistä, joten toivomme että sinulla on ajokortti ja auton käyttömahdollisuus. Työ ei sisällä pelkästään näyttöpäätteen tuijottelua, vaan työpäivääsi voi hyvin sisältyä esimerkiksi työntekijöiden avustamista asunnon hankinnassa ja varustamisessa sekä yritysasiakkaillamme käyntiä paikan päällä Pohjanmaan alueella.

Työtehtävä on luonnollisesti toistaiseksi voimassa oleva, ja työt alkavat joustavasti sopimuksen mukaan oman aikataulusi mukaisesti.

Onnistumisesi avainsanat

Onnistut parhaiten HR-asiantuntijanamme, jos sinulta löytyy tähän tehtävään soveltuvaa kokemusta pidemmältä aikaväliltä, olet toiminut esimerkiksi opetus- tai koulutustehtävissä tai työskennellyt pidempään HR-alalla tai yrityksen HR-yksikössä. Tärkeää on, että pystyt tekemään sujuvasti TES-tulkintaa alalta kuin alalta, tietenkään ulkoa ei niitä tarvitse osata, mutta tiedonhaun osaaminen on sinulla vahvalla pohjalla. Vaihdat kieltä vaivattomasti ruotsista suomen kautta englantiin tarvittaessa.

Toivomme koulutustaustasi olevan korkeakoulusta.

Arvostamme oman työn organisointitaitoja, puolin ja toisin joustavaa mentaliteettia sekä itsenäistä asennetta työn onnistuneeseen hoitoon.

Tule mukaan rakentamaan Eezyn kasvutarinaa

Eezyn visio on olla Suomen työelämän merkittävin uudistaja. Sinulle aukeaa mahdollisuus päästä osaltasi edistämään tätä kunnianhimoista tavoitetta liiketoimintayksikkömme näkökulmasta. Tueksesi saat konsernimme laajan työyhteisöverkoston, jossa arvoa annetaan hyville yhteistyövalmiuksille sekä motivaatiolle oman osaamisesi ja toimintamme kehittämiselle. Henkilöstöedut, mahtavat työkaverit, monipuoliset uramahdollisuudet ja työelämän unelmat toteutuvat Eezyllä.

Tuleva esihenkilösi Jani toivottaa sinut mukaan porukkaan:

”Työelämänkokemus saa näkyä meillä tekemisessä, ja arvostamme hihat käärivää asennetta. Jos viihdyt ammattitaitoisessa pohojammaalaisessa porukassa niin tervetuloa!”

Ota seuraava askel kohti onnistumista

Lähde Eezyn matkaan hakemalla tehtävää oheisen linkin kautta viimeistään 5.2.2023. Muista lisätä mukaan pdf-muotoinen CV palkkatoiveineen.

Mikäli sinulla herää rekrytoinnista kysyttävää, ota yhteyttä Eezyn Talent Acquisition Partneriin Marjaana Rauhalaan, p. 050 4776393 tai marjaana.rauhala@eezy.fi.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen

Eezy Oyj

Eezy Oyj on suomalainen yhtiö, joka tarjoaa henkilöstövuokrausta, rekrytointi-, valmennus-, koulutus- ja työllistymispalveluja sekä kevytyrittäjäpalveluita ja yritysten kehittämisen palveluita. Työllistämme vuosittain noin 30 000 henkilöä ja toimimme ympäri Suomea. Eezyn ketjuliikevaihto vuonna 2021 oli 305,5 miljoonaa euroa ja Eezyn osake noteerataan Helsingin Pörssin päälistalla.

Eezyn tehtävä on luoda onnistumisia työelämässä. Autamme niin työntekijöitä kuin työnantajia saavuttamaan heidän omat, työuraan tai liiketoimintaan liittyvät tavoitteensa. Meidän eezyläisten oma tavoitteemme on olla Suomen johtava työelämän uudistaja.

Sijainti: Kauppakatu 5 (Kauppakeskus Epstori 2. krs), 60100 Seinäjoki
Logo

HR-asiantuntija

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!