HR-assistentti

Etsimme nyt HR-assistenttia luomaan kanssamme onnistuneita kokemuksia Eezylle Helsinkiin!

Eezyn tehtävä on luoda onnistumisia työelämässä. Me Eezy Henkilöstöpalveluilla autamme tekijöitä sekä heitä tarvitsevia löytämään toisensa. Joustavat työmuodot, työntekijöiden vastuullinen välittäminen ja organisaatioiden kehittäminen ovat kaiken toimintamme keskiössä. Palvelumme auttavat yksilöitä ja yrityksiä onnistumaan!

HR-assistenttina toimit teollisuus, rakentaminen ja logistiikka -tiimimme tärkeänä jäsenenä avustamalla HR-konsulttejamme kaikissa alaan liittyvissä tehtävissä. Päivittäiseen työhösi sisältyy esimerkiksi yhteydenpito työntekijöihin, työvuorojen koordinointi ja täyttäminen, hakijakäsittely rekrytoinneissa sekä työsuhteiden ylläpitoa. Työnkuvaa voidaan muokata tehtävään valittavan henkilön kokemuksen, vahvuuksien sekä kiinnostuksen mukaan.

Toimipisteemme sijaitsee Helsingissä.

Onnistumisesi avainsanat

Tehtävässä onnistuu parhaiten tyyppi, jolta löytyy loistava asiakaspalveluasenne, tarkkuutta, hyvää suullista ja kirjallista ilmaisukykyä sekä perusymmärrystä toimisto-ohjelmista. Olet oma-aloitteinen ja nautit saadessasi tehdä monenlaista. Työssä tarvitaan sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Teollisuuden, rakentamisen tai logistiikan kokemuksesta on tässä tehtävässä hyötyä, mutta se ei ole pakollista, mikäli muuten asenne ja osaamistausta natsaa tiimiimme!

Tule mukaan rakentamaan Eezyn kasvutarinaa

Eezyn visio on olla Suomen työelämän merkittävin uudistaja. Sinulle aukeaa mahdollisuus päästä osaltasi edistämään tätä kunnianhimoista tavoitetta liiketoimintayksikkömme näkökulmasta.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen, mahdollisuuden kehittyä työssäsi, hyvät henkilöstöedut sekä paikan yhdestä maan johtavista ja kasvavista henkilöstöpalveluyrityksistä. Meillä on innostava ja kannustava työilmapiiri, auttavaiset ja huumorintajuiset kollegat.

Tuleva tiiminvetäjäsi Mikko lähettää terveisensä uudelle tiimiläiselleen:

”Tavoitteenani on luoda joukkue, jossa jokainen on samaan aikaan sekä vahva maalintekijä että tiimipelaaja. Kaveria autetaan menestymään samalla kun itse luodaan onnistumisia.”

Tästä eteenpäin

Kysymyksiin rekrytointiprosessista vastaa Talent Acquisition Partner Marjaana Rauhala, p. 050 4776393 tai marjaana.rauhala@eezy.fi. Haku päättyy 31.1.2023.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen

Eezy Oyj

Eezy Oyj on suomalainen yhtiö, joka tarjoaa henkilöstövuokrausta, rekrytointi-, valmennus-, koulutus- ja työllistymispalveluja sekä kevytyrittäjäpalveluita ja yritysten kehittämisen palveluita. Työllistämme vuosittain noin 30 000 henkilöä ja toimimme ympäri Suomea. Eezyn ketjuliikevaihto vuonna 2021 oli 305,5 miljoonaa euroa ja Eezyn osake noteerataan Helsingin Pörssin päälistalla.

Eezyn tehtävä on luoda onnistumisia työelämässä. Autamme niin työntekijöitä kuin työnantajia saavuttamaan heidän omat, työuraan tai liiketoimintaan liittyvät tavoitteensa. Meidän eezyläisten oma tavoitteemme on olla Suomen johtava työelämän uudistaja.

Sijainti: Malminkaari 9B, 00700 Helsinki
Logo

HR-assistentti

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!