HR- ja palkkahallinnon tehtäviä

Haemme asiakasyrityksillemme pääkaupunkiseudulla motivoituneita ja osaavia henkilöitä erilaisiin HR:ään, henkilöstöhallintoon ja palkkahallintoon liittyviin tehtäviin, eripituisiin määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin.

Tehtäväsi:
Työtehtävät vaihtelevat toimeksiannon ja asiakasyrityksemme toiveiden ja tarpeiden mukaan, ja voivat olla vaativia HR asiantuntija ja HR Business partner tehtäviä, erilaisia henkilöstöhallinto tehtäviä, HR-assistentin tehtäviä tai admin ja palkkahallinntoon littyviä tehtäviä.

Toivomme sinulta:
Olet koulutukseltasi esimerkiksi merkonomi, tradenomi tai ekonomi. Toivomme että sinulla olisi aikaisempaa työkomusta toimistohtehtävistä, ja mielellään kokemusta myös HR tehtävistä. Kirjoita hakemukseen minkälaista HR työtä haet ja mistä tehtävistä olet kiinnostunut, niin osaamme yhdistää sinut oikeaan tehtävään. Kirjoita myös jos olet työskennellyt palkkojen parissa ja jos palkkahallinto on sinulle tuttua. Toivomme myös että hyvät IT-taidot ja että olet avoin oppimaan uutta ja että sinulla on aitoa kinnostusta HR tehtäviä kohtaan.  Henkilönä toivomme sinun olevan ahkera, joustava, tehokas, kiinnostunut ihmisistä, aikaansaava iloinen ja yhteistyökykyinen. Lisäksi toivomme sinun olevan työhösi sitoutunut, palveluhenkinen ja mukava tiimin jäsen.

Kiinnostuitko?
Mikäli erilaiset HR tehtävät ovat lähellä sydäntäsi, lähetä meille hakemuksesi "Hae tätä työpaikkaa"-painikkeen kautta, ja kerro minkälaisista  tehtävistä olet kiinnostunut. Liitä mukaan myös CV:si ja kerro myös koska voisit aloittaa ja kuinka pitkästä työsuhteesta olisit kiinnostunut.

Hakuaika alkaa:

Adiente

Adiente Oy on vuonna 2005 perustettu pieni ja kokonaisvaltainen HR talo.  Olemme erikoistuneet rekrytointeihin, pitkäaikaisiin henkilöstövuokrauksiin, tiimikehitykseen sekä henkilö- ja ryhmäanalyyseihin. Teemme myös outplacement toimeksiantoja sekä Business Coachingia, yksilö ja tiimitasolla. Autamme myös yrityksiä ja organisaatioita HR konsultoinnin muodossa.

Adiente Oy sijaitsee Espoossa, ensisijaisena toimintaympäristönään pääkaupunkiseutu, Business Coahingia teemme koko Suomessa. Lue lisää meistä sekä toimintatavastamme sivuillamme www.adiente.fi
Sähköposti: info@adiente.fi
Sijainti: Keilaranta 1
Logo

HR- ja palkkahallinnon tehtäviä

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!