HR-konsultti, rakentaminen

Haemme Eezylle toimeen tarttuvaa ja asiakaspalveluhenkistä

HR-konsulttia

rakentamisen tiimiin Helsinkiin!

Työtehtäviisi kuuluvat rakennusalan työnhakijoiden haastattelut, työsuhteiden hallinta, työpaikkailmoitusten luonti ja hakijoiden läpikäynti. Toimit lisäksi yhteyshenkilönä työntekijöille ja asiakkaille. Rakentaminen alana on nopeatempoista ja tehtävässä vaaditaan ajoittain hyvää paineensietokykyä. Työpäivät vaativat usein nopeaa reagointia ja päätöksentekokykyä. Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen.

Olet osa rakennustiimiä, mutta tarpeen ja kiinnostuksesi mukaan pääset työskentelemään myös muiden yksikkömme tiimien (logistiikka, teollisuus) kanssa yhteistyössä.

Menestyksen avainsanat

Sinulla ei tarvitse välttämättä olla aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta katsomme eduksi ymmärryksen rakennusalasta tai aikaisemman työkokemuksen suorittavista rakennusalan töistä. Soveltuva tutkinto (esimerkiksi tradenomi) katsotaan eduksi.

Tehtävässä pärjää sosiaalinen ja periksiantamaton persoona, jolla on aito halu luoda onnistuneita työkokemuksia ja nauttii nopeatempoisesta työskentelystä.

Luomme onnistuneita työkokemuksia

Työskentelysi tukena on vahva ammattitaitoinen organisaatio sekä kasvuhakuinen tiimi. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen sekä kaikki tarvittavat avaimet onnistumiseen.  

Eezyn visio on olla Suomen työelämän merkittävin uudistaja. HR-konsulttina sinulle aukeaa ainutlaatuinen mahdollisuus päästä osaltasi edistämään tätä kunnianhimoista tavoitetta liiketoimintayksikkömme näkökulmasta. Tueksesi saat konsernimme laajan työyhteisöverkoston, jossa arvoa annetaan hyville yhteistyövalmiuksille sekä motivaatiolle oman osaamisesi ja toimintamme kehittämiselle. Henkilöstöedut, mahtavat työkaverit, monipuoliset uramahdollisuudet ja työelämän unelmat toteutuvat Eezyllä.

Eezy välittää ihmisistä. Strategiamme keskiössä on työntekijöidemme hyvinvointi ja sinulla on vapaus vaikuttaa työn ja vapaan suhteeseen; kannustamme aktiivisuuteen myös työajalla.

Mikäli kiinnostuit, tartu toimeen ripeästi, sillä tehtävä täytetään oikean henkilön löydyttyä. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Haastattelut tehtävään aloitamme jo hakuajan aikana.

Tästä eteenpäin

Mikäli kiinnostuit tästä tehtävästä, niin hae paikkaa oheisen linkin kautta viimeistään 26.9.2022. Muista lisätä mukaan pdf-muotoinen CV sekä avoin hakemuksesi palkkatoiveineen.

Kysymyksiin rekrytointiprosessista vastaa Talent Acquisition Partner Marjaana Rauhala, p. 050 4776393 tai marjaana.rauhala@eezy.fi. Tehtävästä voit tiedustella lisää tiimin vetäjältä Iikka Koivumäeltä, p. 040 530 1384 tai iikka.koivumaki@eezy.fi

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen

Eezy Oyj

Eezyn tehtävä on luoda onnistumisia työelämässä. Palvelemme niin työntekijöitä kuin työnantajia, ja autamme heitä saavuttamaan heidän omat, työuraan tai liiketoimintaan liittyvät tavoitteensa. Meidän eezyläisten oma tavoitteemme on olla Suomen johtava työelämän uudistaja.

Eezy Oyj on suomalainen yhtiö, joka tarjoaa henkilöstövuokrausta, rekrytointi-, valmennus-, koulutus- ja työllistymispalveluja sekä kevytyrittäjäpalveluita ja yritysten kehittämisen palveluita. Työllistämme vuosittain noin 30 000 henkilöä ja toimimme ympäri Suomea. Eezyn ketjuliikevaihto vuonna 2021 oli 305,5 miljoonaa euroa ja Eezyn osake noteerataan Helsingin Pörssin päälistalla.

Sijainti: Malminkaari 9 B, Helsinki
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!