HR-konsultti, teollisuus, rakentaminen ja logistiikka

Oletko helposti innostuva tyyppi, joka haluaa luoda onnistuneita työkokemuksia henkilöstöalalla? Mikäli tykkäät tehdä kädet savessa töitä ja kaipaat ympärillesi hauskaa työyhteisöä sekä ison konsernin etuja, tule mukaan Eezyn kasvutarinaan!

Etsimme nyt HR-konsultiksi henkilöä, joka tarttuu toimeen, ei pelkää asiakastilanteita ja nauttii nopeatempoisesta työstä.

Tehtävä sijoittuu teollisuus, rakentaminen ja logistiikka -tiimiimme Helsinkiin. Kavereiden kesken kutsutaan TRL-tiimiksi.

Tässä pestissä tehtäviisi kuuluu henkilöstön koordinointi eli mm. alan työnhakijoiden rekrytoinnit, työsuhteiden hallinta, työpaikkailmoitusten luonti sekä toimit yhteyshenkilönä työntekijöille ja asiakkaille.

Tilaukset työntekijöistä saattavat tulla nopealla tahdilla, joten paineensietokyky ja nopeiden päätösten tekeminen ovat tässä tehtävässä avaintekijöitä.

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen, ja toivomme sinun pysyvän eezyläisenä pitkään!

Onnistumisen avainsanat

Sinulla ei tarvitse välttämättä olla aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta katsomme eduksi ymmärryksen rakentamisen, teollisuuden tai logistiikan työtehtävistä tai kokemuksen esimerkiksi henkilöstöalalta. Tradenomi tai muu vastaava soveltuva koulutus nähdään eduksi.

Tärkeintä on toimeen tarttuva asenne, myyntiorientoitunut ajattelutapa sekä nopea reagointikyky. Käytämme henkilöstönhallintajärjestelmää sekä Office 365 -ympäristön eri työkaluja päivittäisessä työssämme, joten tietotekninen osaaminen auttaa tässä tehtävässä onnistumisessa.

Eezy luo onnistuneita työkokemuksia

Työskentelysi tukena on vahva ammattitaitoinen organisaatio sekä kasvuhakuinen tiimi. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen sekä kaikki tarvittavat avaimet onnistumiseen.  

Eezyn visio on olla Suomen työelämän merkittävin uudistaja. HR-konsulttina sinulle aukeaa ainutlaatuinen mahdollisuus päästä osaltasi edistämään tätä kunnianhimoista tavoitetta liiketoimintayksikkömme näkökulmasta. Tueksesi saat konsernimme laajan työyhteisöverkoston, jossa arvoa annetaan hyville yhteistyövalmiuksille sekä motivaatiolle oman osaamisesi ja toimintamme kehittämiselle. Henkilöstöedut, mahtavat työkaverit, monipuoliset uramahdollisuudet ja työelämän unelmat toteutuvat Eezyllä.

Eezy välittää ihmisistä. Strategiamme keskiössä on työntekijöidemme hyvinvointi ja sinulla on vapaus vaikuttaa työn ja vapaan suhteeseen; kannustamme aktiivisuuteen myös työajalla.

Tästä eteenpäin

Hae tehtävää oheisen linkin kautta viimeistään 11.10.2022. Muista lisätä mukaan pdf-muotoinen CV sekä hakemuksesi palkkatoiveineen.

Kysymyksiin rekrytointiprosessista vastaa Talent Acquisition Partner Marjaana Rauhala, p. 050 4776393 tai marjaana.rauhala@eezy.fi. Tehtävän sisällöstä voit tiedustella lisää tiimin vetäjältä Mikko Kirvesniemeltä, p. 0400552157.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen, vakituinen

Eezy Oyj

Eezyn tehtävä on luoda onnistumisia työelämässä. Palvelemme niin työntekijöitä kuin työnantajia, ja autamme heitä saavuttamaan heidän omat, työuraan tai liiketoimintaan liittyvät tavoitteensa. Meidän eezyläisten oma tavoitteemme on olla Suomen johtava työelämän uudistaja.

Eezy Oyj on suomalainen yhtiö, joka tarjoaa henkilöstövuokrausta, rekrytointi-, valmennus-, koulutus- ja työllistymispalveluja sekä kevytyrittäjäpalveluita ja yritysten kehittämisen palveluita. Työllistämme vuosittain noin 30 000 henkilöä ja toimimme ympäri Suomea. Eezyn ketjuliikevaihto vuonna 2021 oli 305,5 miljoonaa euroa ja Eezyn osake noteerataan Helsingin Pörssin päälistalla.

Sijainti: Malminkaari 9 B, Helsinki
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!