HR-konsultti

Tule tekemään Hyvää työtä Eezylle! Etsimme nyt HR-konsulttia Helsingin toimipisteellemme työskentelemään vuokrahenkilöstömme koordinoijana, hallinnollisena esihenkilönä ja rekrytoijana.

HR-konsultin työ käytännössä

Eezy Henkilöstöpalvelujen HR-konsulttina varmistat laadukkaan HR-prosessin toteutumisen omille vuokratyöntekijöillesi työskentelemällä hallinnollisena esihenkilönä sekä toimit asiantuntijaroolissa sinulle nimettyjen asiakkuuksien yhteyshenkilönä.

Resursoit henkilöstöä, rekrytoit uusia hakijoita, hoidat työsuhteet alusta loppuun, toimit hyvässä yhteistyössä asiakkuuspäälliköidemme kanssa ja vastaat omalta osaltasi HR-prosessimme laadukkaasta toteutumisesta. Vuokrahenkilöstöä välitämme kattavasti eri aloille, suurimpina rakentaminen, teollisuus, logistiikka, ravintola- ja hotelliala sekä kaupan alat.

Tehtävä on vuoden määräaikaisuus, mutta kasvavassa yrityksessämme on jatkuvasti kehittymisen mahdollisuuksia.

Helsingin toimistomme sijaitsee uudenkarheissa tiloissamme Pasilassa, aivan Triplan vieressä.

Sinulta toivomme

HR-konsulttinamme menestyt, jos sinulta löytyy soveltuva korkeakoulututkinto, tai muu koulutus, joka antaa sinulle erinomaiset valmiudet tehtävään.

Useamman vuoden työkokemuksesi olet voinut kerryttää esimerkiksi erilaisista rakentamisen, teollisuuden tai logistiikan tehtävistä tai monialaisista palvelutuotannon hallinnollisista tehtävistä. Kokemus henkilöstöpalvelualalta nähdään ehdottomasti plussaksi.

Tehtävässä vaaditaan hahmotuskykyä erilaisiin työehtosopimuksiin ja muihin työsuhteisiin liittyviin seikkoihin, liiketoimintalähtöisyyden ymmärrystä sekä asiakaspalveluhenkisyyttä.

Hyvä hakija- ja työntekijäkokemus on meille tärkeää, joten asenteeltasi olet vuorovaikutuksellinen ja asiakaspalveluhenkinen.

Onnistumisesi aikajana eezyläisenä olisi toiveidemme mukaisesti seuraavanlainen:

6kk jälkeen

  • Olet sisäistänyt meillä käytössä olevat järjestelmät ja toimintatavat, ja toteutat niitä sutjakkaasti jokapäiväisessä työssäsi
  • Tunnet asiakkuutesi ja heidän yhteyshenkilönsä
  • Olet ottanut paikkasi vastuualueesi vuokrahenkilöstön hallinnollisena esihenkilönä, ja osaat auttaa heitä päivittäisissä ongelmissa
  • Tiedät, mistä kysyä apua, kun tarve tulee
  • Olet saattanut alusta loppuun useamman erilaisen profiilin rekrytointiprosessin

12kk jälkeen

  • Arvioit ja ennakoit asiakkaidemme vuokratyön tarpeita, ja pystyt tarjoamaan heille pyytämättä erinomaista asiakaskokemusta
  • Olet luonut verkostoja, ja rekrytoinut pooliimme eri alan osaajia, joista tiedät löytyvän pikaisellakin aikavälillä osaavaa henkilöstöä
  • Ymmärrät liiketoimintalähtöisesti työsi merkityksen, pystyt näkemään myös myynnillisen aspektin tekemisessäsi

Tule mukaan rakentamaan Eezyn kasvutarinaa

Eezyn tavoitteena on yhteiskunta, jossa kaikille löytyy elämänmittainen mahdollisuus työllistymiseen, ja jossa inhimillisesti johdetut, tulevaisuuskestävät yritykset luovat kasvua Suomelle.

Me eezyläiset teemme töitä hyvällä asenteella – onhan työ iloinen asia! Meille työn ilo syntyy siitä, kun toimimme yhdessä arvojemme mukaisesti hyvin aikein, aina promeiningillä, kaveria paremmaksi pelaten ja 100 % vastuun kantaen.

Upeat tiiminvetäjämme Eeva, Elina ja Maiju varmistavat sen, että juuri sinulla on hyvä olla töissä, saat asianmukaiset varusteet ja muistat pitää myös kiinni tärkeimmistä, eli kahvitauoista! Talomme etuihin kuuluu luonnollisesti myös lounas- ja virike-edut, erilaisia liikunta- ja hyvinvointietuja ja mm. työsuhdepolkupyörä!

Innostuitko?

Lähde Eezyn matkaan hakemalla tehtävää oheisen linkin kautta viimeistään 17.4.2024. Muista lisätä mukaan pdf-muotoinen CV palkkatoiveineen! Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostilla tietoturvasyistä. 

Mikäli jokin jäi mietityttämään, voit ottaa tarpeen mukaan yhteyttä Eezyn rekrytointivastaavaan Marjaana Rauhalaan, p. 050 4776393.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vuoden määräaikaisuus

Eezy Oyj

Eezy on työelämän asiantuntijatalo. Palvelemme asiakkaitamme mm. henkilöstövuokrauksen, johtamisen kehittämisen, rekrytointien, työllistämispalveluiden, kevytyrittäjyyden ja henkilöstötutkimuksien parissa. Me tunnemme suomalaisen työelämän sykkeen, koska työllistämme 32 000 henkilöä, viemme läpi 900 organisaatioiden kehitysprojektia, analysoimme 200 000 henkilöstötutkimusvastausta ja teemme 3300 henkilöarviota vuosittain.

Tavoitteemme on yhteiskunta, jossa kaikille löytyy elämänmittainen mahdollisuus työllistymiseen, ja jossa inhimillisesti johdetut, tulevaisuuskestävät yritykset luovat kasvua Suomelle. Eezyn liikevaihto vuonna 2022 oli 248 miljoonaa euroa ja Eezyn osake noteerataan Helsingin Pörssin päälistalla.

Eezy – eläköön elämä ja työ.

Sijainti: Maistraatinportti 1, 00240 Helsinki

 

Logo

HR-konsultti

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!