HR-konsultti

Tule tekemään Hyvää työtä Eezylle! Etsimme nyt HR-konsulttia Jyväskylään työskentelemään vuokrahenkilöstömme koordinoijana, hallinnollisena esihenkilönä ja rekrytoijana.

HR-konsultin työ käytännössä

Eezy Henkilöstöpalvelujen HR-konsulttina varmistat laadukkaan HR-prosessin toteutumisen omille vuokratyöntekijöillesi työskentelemällä heidän hallinnollisena esihenkilönä sekä toimit asiantuntijaroolissa sinulle nimettyjen asiakkuuksien yhteyshenkilönä.

Resursoit henkilöstöä, rekrytoit uusia hakijoita, hoidat työsuhteet alusta loppuun, toimit hyvässä yhteistyössä asiakkuuspäälliköidemme kanssa ja vastaat omalta osaltasi HR-prosessimme laadukkaasta toteutumisesta.

Työ vaatii toisinaan hyvin monipuolista tekemistä, joten toivomme että sinulla on ajokortti ja auton käyttömahdollisuus. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen, ja etsimme kollegaa, joka haluaa sitoutua kasvavaan yritykseemme pitkäksi aikaa!

Toimipisteesi sijaitsee Jyväskylässä, jossa sinua odottaa iloinen viiden hengen tiimi!

Sinulta toivomme

HR-konsulttinamme menestyt, jos sinulta löytyy soveltuva korkeakoulututkinto, tai muu koulutus, joka antaa sinulle erinomaiset valmiudet tehtävään.

Useamman vuoden työkokemuksesi olet voinut kerryttää esimerkiksi erilaisista rakentamisen, teollisuuden tai logistiikan tehtävistä tai monialaisista palvelutuotannon hallinnollisista tehtävistä. Kokemus henkilöstöpalvelualalta nähdään ehdottomasti plussaksi.

Tehtävässä vaaditaan hahmotuskykyä erilaisiin työehtosopimuksiin ja muihin työsuhteisiin liittyviin seikkoihin, liiketoimintalähtöisyyden ymmärrystä sekä asiakaspalveluhenkisyyttä.

Hyvä hakija- ja työntekijäkokemus on meille tärkeää, joten asenteeltasi olet vuorovaikutuksellinen ja asiakaspalveluhenkinen.

Onnistumisesi aikajana eezyläisenä olisi toiveidemme mukaisesti seuraavanlainen:

6kk jälkeen olet

  • Tutustunut paikallisiin asiakkuuksiimme ja vuokratyöntekijöihimme
  • Ottanut paikkasi oman vastuualueesi vuokrahenkilöstön hallinnollisena esihenkilönä
  • Rekrytoinut itsellesi oman luottotekijöiden poolin
  • Sisäistänyt meillä käytössä olevat järjestelmät ja toimintatavat ja toteutat niitä sutjakkaasti jokapäiväisessä työssäsi

12kk jälkeen osaat

  • Luoda verkostoja paikallisiin oppilaitoksiin ja muihin tahoihin, josta löydät lisää osaajia asiakkaidemme tarpeisiin
  • Arvioida ja ennakoida asiakkaidemme työntekijätarpeita ja näin tarjota heille ylivertaista asiakaskokemusta

Tule mukaan rakentamaan Eezyn kasvutarinaa

Eezyn tavoitteena on yhteiskunta, jossa kaikille löytyy elämänmittainen mahdollisuus työllistymiseen, ja jossa inhimillisesti johdetut, tulevaisuuskestävät yritykset luovat kasvua Suomelle.

Me eezyläiset teemme töitä hyvällä asenteella – onhan työ iloinen asia! Meille työn ilo syntyy siitä, kun toimimme yhdessä arvojemme mukaisesti hyvin aikein, aina promeiningillä, kaveria paremmaksi pelaten ja 100 % vastuun kantaen.

Tuleva esihenkilösi Juho toivottaa sinut mukaan porukkaan:

”Jyväskylää ei suotta kutsuta Suomen Ateenaksi, meidän filosofiamme on ’kääritään hihat ja aletaan hommiin!’ Työelämänkokemus saa näkyä ja arvostamme erilaisista taustoista tulevia tyyppejä.”

Innostuitko?

Lähde Eezyn matkaan hakemalla tehtävää oheisen linkin kautta viimeistään 17.4.2024. Muista lisätä mukaan pdf-muotoinen CV palkkatoiveineen. Huomioithan, ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostitse tietoturvasyistä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Juho Naumanen, puh. 0503518774.

Mikäli sinulla herää rekrytoinnista kysyttävää, ota yhteyttä Eezyn Talent Acquisition Partneriin Marjaana Rauhalaan, p. 050 4776393. 

Haku alkaa ja päättyy

Eezy Oyj

Eezy on Suomen laajin työelämän asiantuntijatalo, jonka missiona on olla hyvän työelämän tekijä. Palvelemme asiakkaitamme mm. henkilöstövuokrauksen, yrityskulttuurimuotoilun, johtamisen kehittämisen, rekrytointien, työllistämispalveluiden, kevytyrittäjyyden ja henkilöstötutkimuksien saralla.

Me eezyläiset teemme töitä hyvällä asenteella – onhan työ iloinen asia! Meille työn ilo syntyy siitä, kun toimimme arvojemme mukaisesti yhdessä hyvin aikein, aina promeiningillä, kaveria paremmaksi pelaten ja 100 % vastuun kantaen.

Me tunnemme suomalaisen työelämän sykkeen, koska työllistämme vuosittain n. 25 000 henkilöä, viemme läpi 1 000 organisaatioiden kehitysprojektia, analysoimme 200 000 henkilöstötutkimusvastausta ja teemme 2 300 henkilöarviota. Eezyn osake noteerataan Helsingin Pörssin päälistalla.

Eezy – eläköön elämä ja työ.

Sijainti: Yliopistonkatu 36, 40100 Jyväskylä

 

Logo

HR-konsultti

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!