HR-koordinaattori

Etsimme nyt joukkoomme

HR-koordinaattoria

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja käytännön kokemusta vastaavista tehtävistä.

Hallitset työsuhdeasioiden ja -lain lisäksi osaamisen kehittämiseen liittyviä kokonaisuuksia. Olet mukana kasvussamme, ja pääset kasvattamaan monipuolista osaajaverkostoamme. Työssäsi olet aktiivinen, oma-aloitteinen ja luotettava sekä ymmärrät liiketoimintalähtöisesti henkilöstön kehittämisen eri osa-alueet. Toimenkuvaasi kuuluu myös oppilaitosyhteistyö. Tehtäväkenttäsi voi myös saada osaamisesi perusteella laajempia kokonaisuuksia.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja, ratkaisukeskeisyyttä sekä päätöksentekokykyä.

Ihmisenä olet näkemyksellinen ja haluat saavuttaa urallasi uusia ulottuvuuksia. Seuraat aktiivisesti yritysympäristön muutoksia, ja sinulla on valmiuksia tutkimustietoa hyväksi käyttäen jalostaa asiat yrityksemme hyödynnettäväksi.

Tarjoamme sinulle motivoivan palkkauksen osaamisesi ja kokemuksesi mukaan sekä monipuolisen ja haasteellisen tehtäväkentän kasvavassa yrityksessä.

Työtehtäviä voitaa hoitaa osittain etänä tai eri toimipisteistämme käsin. 

Hakuprosessista vastaa Talent Center. 

Kiinnostuitko? Haastattelemme hakijoita mahdollisesti jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi pikaisesti, mutta viimeistään 5.2.2023.  Lisätietoja tehtävästä antaa Jari Nokkonen, jari.nokkonen@talentcenter.fi, p. +358 40 523 2930.

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: toistaiseksi voimassa oleva

ETH Group

ETH Groupilla on historiaa jo vuodesta 2006, jolloin toimintaa käynnistettiin kahden henkilön toimesta. Alusta asti oli selvää, että laadun haluttiin olevan yksi toiminnan kulmakivistä – ja tuota samaa ajatusta jatkamme edelleen tänä päivänä yli 150 tekijän voimin. 

Yrityksen kasvu yhdeksi valtakunnan johtavista alan toimijoista on ollut huimaa. Vuosi vuodelta kysyntä on kasvanut, ja edelleen kasvutarina jatkuu: olemme ylittäneet liikevaihdossa 20 miljoonan euron rajan. Olemme kasvaneet myös alueellisesti ja laajentaneet toimintaamme Satakunnasta koko Suomen alueelle sekä osittain myös Euroopan alueelle. 

 

Ota yhteyttä:

Sijainti: Neitsytmäentie 5, 27500 Eura
Logo

HR-koordinaattori

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!