HR-koordinaattori

Haemme SOS-Lapsikylän Helsingin toimistolle

HR-KOORDINAATTORIA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Pääset työskentelemään laaja-alaisesti erilaisissa henkilöstöhallinnon tehtävissä ja tukemaan työyhteisöämme ja esihenkilöitämme työsuhteen elinkaareen liittyvissä asioissa, sekä osallistumaan HR-prosessien kehittämiseen. Jos viihdyt monipuolisten työtehtävien parissa, sinulla on palveluhenkinen työote etkä pelkää vauhtia, voit olla juuri etsimämme henkilö!

Tehtäviisi sisältyy mm.

  • työsuhde- ja palkka-asioihin liittyvä neuvonta sekä tuki työntekijöille ja esihenkilöille
  • rekrytointien koordinointi valtakunnallisesti
  • työajanseurantajärjestelmän pääkäyttäjyys ja kouluttaminen
  • työsuhde-etujen hallinnointi
  • HR-ohjeistusten päivittäminen ja viestintä eri kanavissa

Mitä odotamme sinulta?

Tehtävässä menestyy parhaiten joustavalla palveluasenteella, tehtävään soveltuvalla kaupallisella koulutuksella sekä aiemmalla kokemuksella monipuolisista henkilöstöhallinnon tehtävistä. Olet toimeen tarttuva ja taitava priorisoimaan sekä hallitsemaan isojakin kokonaisuuksia pieniä yksityiskohtia unohtamatta. Organisointikyky, hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot, sekä erilaisten järjestelmien nopea omaksuminen auttavat sinua arjen työssä. Arvostamme aktiivista, kehittämishaluista ja oma-aloitteista työotetta sekä Microsoft Office 365 -ohjelmien hallintaa. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen TyövuoroVelhosta tai Mepcosta.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja merkityksellisen tehtävän lastensuojelun asiantuntijaorganisaatiossa. Pääset osaksi yli 250 työntekijän uudistushaluista SOS-lapsikyläyhteisöä. Työpisteesi sijaitsee Helsingin toimistollamme Vallilassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Meillä on käytössä joustava hybridityön malli ja sinulla on mahdollisuus tehdä töitä itseohjautuvasti ja itsenäisesti työyhteisön tuella. Tehtävässä on joustavat työajat.

SOS-Lapsikylä tukee henkilöstön jaksamista mm. mahdollisuudella kattavaan työterveyshuoltoon Terveystalossa sekä liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedulla Epassissa. Lisäksi tuemme lounasruokailua ja tarjoamme henkilöstöllemme vapaa-ajan vakuutuksen. Sinulla on käytössäsi Eduhousen laaja verkkokoulutuspalvelu sekä SOS-Lapsikylän oma sähköinen oppimisympäristö Kyläkoulu työsi tueksi.

Lisätiedot:

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Heidi Tuomikorpi, Eezy Personnel Oy p. 043 824 3261. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan. Voit hakea tehtävää lähettämällä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 31.1. mennessä osoitteessa https://personnel.eezy.fi/avoimet-tyopaikat/

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: vakituinen

SOS-Lapsikyläsäätiö

SOS-Lapsikylän tavoitteena on lisätä lasten ja perheiden hyvinvointia Suomessa ja maailmalla. Olemme lastensuojelun ja lapsiperheiden varhaisen tuen asiantuntija ja palveluntuottaja. Toimimme myös kehittämiskumppanina kunnille ja maakunnille lapsiperheiden hyvinvoinnin edistämiseksi. SOS-Lapsikylä on toiminut Suomessa vuodesta 1962 ja se on kansainvälisen SOS Children’s Villages -järjestön jäsen. Järjestöllä on toimintaa yli 130 maassa. Suomen toimintaan voi tutustua osoitteessa www.sos-lapsikyla.fi ja kansainvälisen SOS-lapsikyläjärjestön työhön osoitteessa www.sos-childrensvillages.org.

Sijainti: Kumpulantie 3, 00520 Helsinki
Logo

HR-koordinaattori

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!