HR Manager

HR-päällikkö, Suomi

Tiimimme kasvaa,

Etsimme nyt HR-ammattilaista vastaamaan HR-toiminnoista ja ihmislähtöisen yrityskulttuurin ylläpitämisestä ja kehittämisestä.

Työskentelet henkilöstöjohtamisen ohjausryhmässä sekä yhdessä Elcoline Groupin Service liiketoimintajohtajan ja esihenkilöiden kanssa. Tuet kasvumme edellytyksiä jatkuvan kehittämisen asenteella ja varmistat yhteiset toimintamallit. Toiminnan kivijalkana on avoimuus ja luottamuksen ilmapiiri. Haluamme mahdollistaa työntekijöille joka päivä hyvän ja turvallisen työpäiväkokemuksen ja asiakkaille laadukkaan palvelukokemuksen.

HR-päällikön keskeiset vastuualueet:

  • Elcoline Group -konsernin HR ja People prosessien ja toimintojen kehittäminen ja yhtenäistäminen
  • Yksiköiden sisäisten HR prosessien ja toimintatapojen kehittäminen ja jalkauttaminen
  • Rekrytointi- ja perehdytysprosesseista vastaaminen ja kehittäminen
  • Osaamistarpeiden ja sopivien henkilöresurssien riittävyyden varmistaminen
  • Työnantajamielikuvan kehittäminen
  • Yrityskauppojen integraatiotiimiin osallistuminen
  • Työsopimus- ja työlainsäädäntöprosessin omistajuus sekä liiketoimintayksiköiden tukeminen

Etsimme ihmislähtöistä ja ratkaisukeskeistä HR-ammattilaista, jolta löytyy kykyä ottaa vastuuta ja hallita muuttuvia tilanteita nopeasti kehittyvässä kasvuyrityksessä. Toivomme sinun omaavan usean vuoden vahvan kokemuksen henkilöstöhallinnon tehtävistä sekä soveltuvan koulutustaustan. Arvostamme esihenkilökokemusta sekä kokemusta teollisuuden tai rakennusteollisuuden toimialalta. Tehtävässä tarvitset myös englannin kieltä, ruotsin kielen taito on eduksi.

Elcoline toimii useilla paikkakunnilla Suomessa sekä Ruotsissa. Monipaikkainen työskentely nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä on meille tuttua arkea. Tehtävä voi sijaita asuinpaikkasi mukaan yhdessä Elcolinen Suomen yksiköistä, Helsingissä, Kouvolassa, Turussa tai Oulussa. Matkustaminen liiketoimintayksiköihin (Suomessa) on kiinteä osa toimenkuvaa, alkuun n. 1-2 päivää viikossa, myöhemmin joka toinen viikko.

Uudelle HR-päällikölle tarjoamme laajan vastuualueen ja vahvassa kasvussa olevan Pohjoismaisen yrityksen monipuolisia ja haastavia työtehtäviä, joita ovat mahdollistamassa ahkerat, positiiviset ja intohimoiset työkaverit!

Kiinnostuitko? Voit hakea tehtävää rekisteröimällä CV:si ja hakemuksesi 2.12.2022 mennessä osoitteessa  www.eezypersonnel.fi/avoimet-tyopaikat

Lisätietoja tehtävästä antaa Eezy Personnel Oy:n rekrytointikonsultti Heidi Tuomikorpi

p. 043 824 3261.

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: vakituinen

Elcoline Group Oy

Elcoline on Pohjoismainen kasvuyritys, jonka ydinliiketoimintaa on teollisuuden kunnossapidon ulkoistukset. Työllistämme lähes 600 ammattilaista ja liikevaihtomme on 65 Meur.

Kasvuyrityksenä seuraava tavoitteemme on saavuttaa 100 miljoonan liikevaihtotaso vuonna 2023-2024. Elcolinen palveluita ovat mm. teollisuuden kunnossapidon kokonaisulkoistukset ja palvelusopimukset, jotka pitävät sisällään mm. palvelulajit: mekaaniset asennukset, sähkö-, automaatio- ja instrumentointityöt, putkistojen asennukset ja hitsaukset sekä energialaitosten osien konepajavalmistus.

Logo

HR Manager

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!