HR Manager

Olemme Great Place to Work -palkittu kasvuyritys, jossa työskennellään viihtyisässä ja rennossa työyhteisössä moderneilla työvälineillä. Meillä kannustetaan kokeilemaan, oppimaan ja haastamaan olemassa olevia käytäntöjä. Työntekijämme ovat ratkaisukeskeisiä, positiivisia, kokeneita sekä yhteisiin tavoitteisiin sitoutuneita. Ohjelmistoala kehittyy nopeasti ja muutokset ovat jatkuvia. Tämä vaatii työntekijöiltä rohkeutta, ketteryyttä sekä uusien asioiden oppimista joka päivä. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen ympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.

Etsimmekin nyt HR Manageria Poriin Visma Passelille tukemaan kasvuamme. 

Tehtävässäsi vastaat Visma Passelilla koko työsuhteen elinkaaresta, mm. rekrytoinnista, työlainsäädännön toteutumisesta, työsuojelusta, perehdytyksestä, osaamisen kehittämisestä, henkilöstötyytyväisyyden kehittämisestä, mittaamisesta ja analysoinnista sekä työterveysyhteistyöstä. Rooli on uusi ja valittavalla henkilöllä on mahdollisuus päästä vaikuttamaan tehtävän sisältöön. 

Tärkeimpinä asioina odotamme sinulta löytyvän:

  • Soveltuvaa koulutusta
  • Liiketoimintalähtöisyyttä
  • Työlainsäädännön tuntemusta
  • Useamman vuoden kokemusta HR-työstä/HRD-työstä.
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
  • Kykyä omaksua uusia asioita nopeasti
  • Kykyä itsenäiseen työn suunnitteluun ja suorittamiseen
  • Satunnaista matkustusvalmiutta
  • Tehtävä edellyttää myös nopeaa sopeutumiskykyä, suunnitelmat ja tilanteet kun saattavat muuttua nopeastikin ja HRn tulee muokkautua liiketoimintamme tarpeiden mukaan.

 
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen uuden roolin menestyvässä ja kasvavassa yrityksessä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi.  Perehdytämme sinut kattavasti ja olemme apunasi sekä tekemässä rinnallasi töitä päivittäin. Tukenasi on Visma Passelin vahvojen ammattilaisten joukko, jotka tekevät työtään rennolla otteella, mutta kunnianhimoisesti. Meillä on paljon mielenkiintoisia projekteja meneillään ja uskomme, että tulet nauttimaan niiden parissa työskentelystä yhtä paljon kuin me!


Olemme erittäin ylpeitä vastaanottavaisesta, lämminhenkisestä ja matalahierarkisesta työyhteistöstämme sekä henkilöstötyytyväisyydestämme, jonka olemme saaneet aikaan yhdessä koko työyhteisömme kanssa. Tätä hyvää työtämme haluamme jatkaa, joten jos sinulla on intohimo maailman parhaaseen työntekijäkokemuksen tuottamiseen ja olet innostunut mahdollisuudesta kääriä hihat palvellaksesi työntekijöitämme parhaalla mahdollisella tavalla, kerrothan siitä meille! 


Tarjoamme sinulle paikan tiimissä, jossa on mahdollisuus päästä kasvamaan ammatillisesti haastavan työn parissa, mutta jossa ymmärrämme myös hyvän työelämän ja vapaa-ajan tasapainon merkityksen. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Aloitus sopivan henkilön löydyttyä, mahdollisimman pian.


Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Terhi Karasjärvi,
sähköpostitse terhi.karasjarvi@visma.com
 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikatyö

Visma Passeli

Visman ohjelmistot ja palvelut sujuvoittavat ja digitalisoivat keskeisiä liiketoimintaprosesseja sekä yrityksissä että julkisella sektorilla. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa sekä Benelux-maissa. 12 500 työntekijää, 1 000 000 asiakasta ja 1,74 mrd. euron liikevaihto vuonna 2020 tekevät Vismasta yhden Euroopan johtavista ohjelmistoyhtiöistä. www.visma.fi

 

Sijainti: Pohjoisranta 11f, 28100 Pori

 

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!