HR-palveluihminen, Tampere, Helsinki, Pori, Oulu, Turku

Vaikka teemme parhaamme, kasvamme siitä huolimatta.* Tervetuloa tiimiimme, heltymätön ja humaani HR-palveluihminen! Mutta lue nyt tämä ilmoitus ensin – ja hae. Käytännössä kaipaamme ihmistä HR-palvelun asiakastoimeksiantojen pariin tekemään palkkayhteystehtäviä ja muita HR-hommia.

Mikä homma?

Etsimme HR-palveluihmistä, jolla on kokemusta palkka- ja HR-hommista. Haemme hybridiosaajaa, joka tietää palkkaprosesseista ja palkanlaskennasta, HR-järjestelmistä ja TES-tulkinnoista.

Teemme humaania hooärrää, eli etsimme empatiaa sekä kykyä asettua asiakkaan asemaan. Päätyötäsi on toimia asiakkaidemme HR-apuna. Tehtäviisi kuuluvat mm. asiakkaidemme palkkayhteystehtävät, HR:n muut tehtävät sekä HR-prosesseihin liittyvät kehitystehtävät. Sydämeltäsi olet integratalainen, jolla on heltymätön halu auttaa asiakasta. Asioiden edessä pysyt kuitenkin kohtuullisen kovana.  Olet tekijä. Tartut toimeen ja tunnistat myös kehittämiskohteita.

Sinä päätät sekä säätelet omaa tarjotinta ja työaikaasi – asiakkaan tarpeet huomioiden. Soolosuoritusta ei silti kukaan odota. Tulet töihin HR-palvelutiimiin, joka tuottaa HR-palvelua 11 HR-asiantuntijan väkivahvuudella.

Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Porissa, Oulussa ja Turussa. Tukenasi on 170 ihmisen yhteisöohjautuva asiantuntijajoukko ja kaikki työkaverisi ovat täppäyksen päässä.

Etätöitä olemme tehneet jo 13 vuotta. Silloin tällöin työ edellyttää myös lähityöskentelyä sekä kiskoilla kulkemista kotimaassa.

Millaista ihmistä etsimme?

Odotamme sinulta mitä nyt moni peilikuvaltaan: hyviä ilmaisu- ja keskustelutaitoja, oma-aloitteisuutta sekä positiivista pilkettä silmäkulmassa. Hyvä tyyppi ✨on✨ meillä hyvä tyyppi.

Olet ihmisläheinen faktaihminen: ihmisten edessä empaattinen ja adaptiivinen, lain edessä järkähtämätön ja rationaalinen. Kun tilanne on tunteellisesti tiukka, laitat TES-oppaat ja HR-manuaalit kotvaksi kainaloon ja kohtaat kaiken integratalaisittain inhimillisesti. Olet monipuolinen ja maalaisjärkinen HR-huojentaja, jolla on silmää ja sietokykyä myös rutiineille. 

Arjen aikataulu pyörii palkkojen ja maksatusaikataulujen ympärillä. Aiempi kokemus tai tietämys palkkapalveluista on siis välttämätöntä. Eduksi kirjataan myös monipuolinen näkemys eri HR-järjestelmistä ja muusta HR-tekemisestä. 

Tehtävässä tärkeää on myös prioaminen ja moderni mindset: Työskentelet tiimissä eri näköisten ja kokoisten asioiden kanssa. Sinulla on kyky joustaa asioiden ja asiakkaan tarvitsemalla tavalla. Ja rohkeutta tehdä etunenässä erilaista huomisen HR:ää. Odotamme sinun sulavasti sumplivan HR-hommia myös koko sidosryhmän kesken.

Englannin kielen taitoakin työssä tarvitaan. Huono huumorintaju ei ole issue.

Millaista merkitystä saat meiltä?

Tässä tehtävässä pääset auttamaan asiakkaitamme sekä tekemään humaania huomisen HR:ää osana asiantuntevaa HR-palvelutiimiä.

Tarjoamme sinulle vakkaripaikan sekä osaavan tiimin integratalaisia – ihmisiä ja robotteja. Kivojen kollegoiden ja asiakkaiden lisäksi meillä on toki työsuhde-etujakin, joista merkittävin lienee yrityskulttuuri, jonka ytimessä on vapaus (ja parit puolivillaiset puujalkavitsit).

Toimimme yrityksenä, kuin ihminen. Huonojen läppien lisäksi panostamme mm. työn merkityksellisyyteen, hyvinvointiin, yhdenvertaisuuteen ja vastuullisuuteen. Meillä johtokaan ei lepää lattioilla odottamassa kytkentää, vaan sähköistää työpaikan ilmapiiriä – joko työsuhdepolkupyörällä tai ihan vain olemalla oma itsensä. Tosissaan, mutta ei vakavissaan.

Palkkahaitari tehtävään on ~2 600–3 500 €, riippuen hakijan huumorintajusta (vitsi!), osaamisesta sekä aiemmasta kokemuksesta.

  Näin haet integratalaiseksi

  Tiedetään, polttelee päästä huomisen HR-hommiin, mutta lukaisethan vielä nämä(kin):

  Tutustu Jakamossa jakamiimme jorinoihin, Linkkarissa ihmisiimme, Instagramissa yrityskulttuuriimme, TikTokissa rekrytiimiimme ja Spotifyssa podcasteihimme. Ja katso myös kuvat. Jos olet edelleen varma, että haluat tehdä töitä tämän tiimin kanssa, lähetä hakemuksesi tehtävään 31.7. klo 23:59 mennessä.

  Starttaat tehtävässä pikimmiten (Palkkapussin startista taas emme koskaan mene takuuseen).

  Haastattele meitä!

  Voit haastatella meitä osoitteessa rekry@integrata.fi tai WhatsAppissa, 050 531 8580.

  Lisätietoja tehtävästä antaa Marika Haapaniemi, 045 676 4154. Hän vastaa tiedusteluihin (tai puhelimeen) lomakaudesta johtuen 1.7. klo 9–13 ja 7.7. klo 9–16.

  Rekrytointia koskeviin yleisiin kysymyksiin vastaavat tarvittaessa Eveliina Tuokkola, eveliina.tuokkola@integrata.fi, 0400 496 484 tai Erika Kuusimäki, erika.kuusimaki@integrata.fi, 040 820 9254. Rekrytoijatkin lomailevat, joten 11.7.–24.7. välisenä aikana rekrytointiprosessi ei valitettavasti etene. Tiedusteluihin vastataan heti lomien jälkeen 🏖


  * Integratalaista vitsihuumoria jo vuodesta 2008.
   

  Avainsanat: palkkayhteyshenkilö, palkkayhteysihminen, palkkahallinto, palkanlaskenta, HR, työsuhdeasiat, HR-prosessit

  Haku alkaa ja päättyy

  Integrata

  Integrata on henkilöstöhallinnon hiekkalaatikolla uraa uurtava asiantuntija. Integratalaiset karsivat kuraa tuottamalla humaania HR-alan kokonaispalvelua. Pistämme parastamme työpaikkasi HR:ään, palkkahallintoon ja johtamiseen. Tosissaan, mutta ei vakavissaan. Lisää osoitteessa integrata.fi

  Tutustu rekrytiimiimme myös TikTokissa!

  Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

  Muutoksia tallennetaan
  Muutoksia tallennetaan
  Tallennettu!