HR & Payroll Specialist

Tunnetko palkkahallinnon kiemurat ja työehtosopimusten lainalaisuudet? Haluatko kasvattaa osaamistasi ja työskennellä aidosti kansainvälisessä ympäristössä?

Etsimme Nordics- alueen henkilöstötiimiimme HR & Payroll Spesialistia, jolla on vahva halu palvella sisäisiä asiakkaitamme ja kehittää palkanlaskennan rajapintaa. Tuet esimiehiä työsuhde-, työehtosopimus- ja lakiasioissa, ja tuotat kulloinkin tarvittavat raportit sekä tilastot. Toimit yhteyshenkilönä ulkopuolisten palkanlaskentapalveluntuottajiemme ja yrityksen välillä Suomessa, Ruotsissa ja Tanskassa, minkä lisäksi vastaat työaikaseurantatyökalumme toiminnasta ja rajapinnoista. Suunnitelmissamme on vahvasti kehittää ja uudistaa palkkahallinon rajapintoja ja tämä onkin merkittävä osa tulevaa työtäsi.

 

Olet luotettava ja asiantunteva kumppani niin esimiehille kuin koko henkilöstöllekin. Sinulla on jo kokemusta palkkahallinnon tehtävistä ja/tai palkkahallinnon rajapinnassa toimimisesta ja osaat tulkita sekä soveltaa työehtosopimuksia, Teknologiateollisuuden TES osaaminen on vahva etu. Tunnet myös työlainsäädännön pääkohdat ja osaat tarvittaessa tulkita lain soveltamista erilaisissa työsuhdeasioissa. Toivomme, että sinulla on kokemusta myös palkkaprosessien ja -rajapintojen kehittämisestä.

 

Tehtävä edellyttää paitsi tarkkuutta, huolellisuutta ja järjestelmällisyyttä, myös asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyvää yhteistyökykyä. Sinulla on kyky ja halu hoitaa tehtäväsi itsenäisesti ja kehittää vastuualueeseesi kuuluvia käytäntöjä ja prosesseja vastaamaan Landis+Gyrin globaaleja ja/tai aluekohtaisia tarpeita.

 

Toimintaympäristömme on hyvin kansainvälinen ja sinulla tuleekin olla sujuva englannin kielen taito, niin kirjallinen kuin suullinenkin. Ruotsin ja/tai tanskan kielen taidosta on etua. Office-työkalujen käyttö on sinulle tuttua ja et epäröi opetella myös muiden käytössämme olevien työkalujen käyttöä.

 

Meillä pääset osaksi dynaamista Nordics HR-tiimiä ja tukenasi ovat myös Landis+Gyrin HR kollegat ympäri maailman. Panostamme voimakkaasti henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen; koulutukseen ja työtehtäviin, joiden avulla voit kehittää ammattitaitoasi HR/Payroll-asiantuntijana. Haluamme tarjota työympäristön, joka kannustaa itsenäiseen ja rohkeaan ajatteluun yrityksemme parhaaksi. Tuemme työhyvinvointia ja työssä viihtymistä monin tavoin niin työaikana kuin vapaallakin.

 

Työpisteesi sijaitsee Jyväskylässä - töitä teemme joustavasti hybridimallilla.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Head of HR, Nordics Johanna Sajasalo, johanna.sajasalo@landisgyr.com, +358 40 753 4626.

 

Toivomme sinun jättävän hakemuksesi tästä viimeistään 10.2.2023.

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Landis+Gyr Oy

Landis+Gyr is a leading global provider of integrated energy management solutions. We measure and analyze energy utilization to generate empowering analytics for smart grid and infrastructure management, enabling utilities and consumers to reduce energy consumption. Our innovative and proven portfolio of software, services and intelligent sensor technology is a key driver to decarbonize the grid. Having avoided more than 9 million tons of CO2 in FY 2021 and committed to achieve carbon neutrality by 2030, Landis+Gyr manages energy better – since 1896. With sales of USD 1.5 billion in FY 2021, Landis+Gyr employs around 6,500 talented people across five continents. More information is available at landisgyr.eu

Sijainti: Jyväskylä
Logo

HR & Payroll Specialist

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!