HR Trainee

Hei sinä HR:stä kiinnostunut ja alaa opiskeleva! Oletko vielä alkavan lukuvuoden 2022 harjoittelupaikkaa vailla? 

Haemme joukkoomme tulevaisuuden kykyä oppimaan ja kehittymään parhaiden tekijöiden joukossa kansainvälisessä toimistossa. 

HR Traineen roolissa pääset osallistumaan työntekijän elinkaaren eri vaiheisiin. Lisäksi tontillesi voi osua mm. yhteistyötä eri oppilaitosten kanssa, sekä avustamista vuosittaisen harjoitteluhaun järjestelyissä. 

Mitä toivomme sinulta:

 • Intohimoa ja paloa kehittää osaamistasi henkilöstöalalla.
 • Tartut mielelläsi työn tuomiin uusiin haasteisiin ja sinulla pysyy langat käsissä tilanteessa kuin tilanteessa.
 • Positiivista ja ratkaisukeskeistä työskentelyotetta.
 • Erinomaisia sosiaalisia taitoja, sekä kykyä ja rohkeutta tarttua erilaisiin tehtäviin monipuolisissa ja alati vaihtuvissa tilanteissa.
 • Omaat hyvän suullisen ja kirjallisen engalnnin kielen taidon. 

Emme hae valmista osaajaa, vaan ennen kaikkea odotamme intoa, motivoituneisuutta, sekä halua ja valmiutta oppia lisää. Sinulle tullaan osoittamaan mentori ja työn ohjauksesta ja perehdytyksestä huolehditaan. Harjoittelu edellyttää käynnissä olevia opintoja, eikä sovellu valmistuneille.  

Harjoittelun kesto on mieluusti kuusi kuukautta ja toivomamme aloitusajankohta on 10.1.2022. Maksamme harjoittelusta pientä korvausta, joka ei vaikuta opintotukeesi.

Mitä tarjoamme sinulle?

 • Mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä. Meillä kannustetaan oppimaan ja erityisesti traineena tuemme kasvuasi yrityksemme sisällä ja tiimimme on valmis ottamaan sinut avosylin vastaan. Traineena pääset oppimaan ammattilaisten tukemana, käytännön tekemisen ja aitojen projektien parissa.
   
 • Pääset osaksi työyhteisöä, jossa kaikkien työpanosta arvostetaan. Meillä on kunnianhimoinen ja avoin työilmapiiri, josta huolehtivat asiantuntevat työkaverit ja huipputiimit. Meillä saat olla juuri sellainen kuin olet, sillä arvostamme erilaisuutta ja tuemme uudenlaista tekemistä, jossa luovuus ja innovointikyky on aivan omalla tasollaan.
   
 • Suomen tunnetuimman ja kansainvälisesti palkituimman mainostoimiston tuomat edut. Meillä pääset osaksi mielenkiintoisia asiakkuksia ja aidosti yhteiskunnallisestikin merkityksellisiä projekteja. Viihtyisä toimistomme sijaitsee Kampin sykkeessä hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Innostuitko?

Jätä CV sekä hakemuksesi 'Hae tähän työpaikkaan'-painikkeen kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 10.12.2021. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajan aikana, joten toimithan nopeasti. 

Lisätietoja tehtävästä ja/tai hausta antaa mielellään HR Coordinator Anna Lönnfors: anna.lonnfors@tbwa.fi

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Trainee

TBWA\Helsinki

TBWA\Helsinki is the only truly international and most award-winning agency in Finland.

Our mission is to create growth for brands through disruptive use of storytelling, data-driven insights, media and technology.

TBWA\Helsinki employs today 150 marketing professionals and is the home of brand innovations for global TBWA advertising network, which covers nearly 300 offices in more than 100 countries and employs more than 12,000 professionals.

TBWA\ - The Disruption Company -

Sijainti: Fredrikinkatu 42
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!