HR Trainee

Oletko HR:stä kiinnostunut opiskelija ja haluatko päästä mukaan rakentamaan hyvää työntekijäkokemusta johtavassa liikejuridiikan asianajotoimistossa? Haemme Krogeruksen Helsingin toimistolle HR Traineeta avustamaan monipuolisissa henkilöstöhallinnon tehtävissä. Trainee-jakso on palkallinen ja käynnistyy elokuun 2022 aikana. Tarkempi aloitusajankohta sovitaan valittavan henkilön kanssa. Toivomme, että voit sitoutua vähintään puolen vuoden mittaiseen harjoitteluun. Voit työskennellä joko koko- tai osa-aikaisesti Mikäli koet, että tämä voisi olla seuraava askel polullasi kohti HR-ammattilaisen uraa, lue lisää ja hae paikkaa jo tänään!

HR:ssä päivittäisen työmme keskiössä ovat johtajuus ja hyvinvointi, kasvu ja kulttuuri, oppiminen ja trainee-ohjelmat, rekrytointi ja työnantajamielikuva sekä työsuhdeasiat ja työntekijäkokemus. Tuemme liiketoimintaa, työntekijöitä ja esihenkilöitä toteuttamalla, suunnittelemalla ja kehittämällä henkilöstöön liittyviä toimintoja, palveluita ja työkaluja. Tiimimme esihenkilönä toimii Catharina, joka vastaa myös hyvinvointiasioista ja suorituksen johtamisesta. Aino ja Rosa työskentelevät Talent Specialisteina vastaten rekrytoinneista ja työnantajakuvasta sekä osaamisen ja työntekijäkokemuksen kehittämisestä.

Mitä tekisit tiimissämme?

  • Avustaminen rekrytointiprosesseissa
  • Sisäisten koulutusten ja tapahtumien järjestelyyn liittyvät tehtävät
  • Työsuhteen elinkaareen hallintaan liittyvät hallinnolliset tehtävät
  • Erilaisten HR-järjestelmien ylläpitotehtävät
  • Työnantajamielikuvan kehittämiseen liittyvät avustavat tehtävät

Mitä odotamme sinulta?

  • Tehtävään soveltuvia opintoja
  • Oma-aloitteisuutta ja positiivista palveluasennetta
  • Vastuullista ja järjestelmällistä työskentelytapaa
  • Aikaisempi työkokemus HR:n ja rekrytoinnin tehtävien parissa luetaan eduksesi
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme kiinnostavan ja kehittyvän työympäristön HR-työstä kiinnostuneelle opiskelijalle sekä erinomaisen tilaisuuden päästä tutustumaan yli 200 hengen asiantuntijaorganisaation HR:n avustaviin tehtäviin käytännössä. Harjoittelun aikana sinulla on mahdollisuus hoitaa tehtäviäsi itsenäisesti, ammattitaitoisen ja kannustavan tiimin tukea unohtamatta. Emme odota, että osaat kaiken heti, vaan tärkeintä on positiivinen asenne, halu oppia, oma-aloitteisuus sekä aito kiinnostus työskennellä HR-kentän hallinnollisten tehtävien parissa.

Odotamme hakemustasi saapuvaksi 22.5. mennessä. Liitäthän mukaan CV:n ja hakemuskirjeen. Kerrothan hakemuksessasi, mikä HR-alassa kiehtoo sinua ja milloin voisit aloittaa tehtävässä. Lisätietoja tehtävästä antaa HR Manager Catharina Grundfelt

Lue lisää Krogeruksesta www.krogerus.com ja tykkää meistä myös Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissa sekä Twitterissä, niin tiedät mitä toimistollamme tapahtuu!

Haku alkaa ja päättyy

Asianajotoimisto Krogerus Oy

Every handshake is unique. So is every one of our lawyers. Law has always been—and always will be—a people’s business. That’s why we only employ the most talented, ambitious and genuine people. We all share one common goal: to find solutions to your issues through a modern, meaningful and effective process. We bring a bit of ourselves into everything we do. That’s what makes us us.

Our practice covers a broad spectrum of transactional, dispute resolution and regulatory matters. We are particularly apt at issues that pertain to the energy, finance, food and beverage, healthcare, real estate, technology and communications sectors. Global is our local — and vice-versa. We are regularly retained in some of the most challenging and high-profile assignments in the market.

Ota yhteyttä:

Sähköposti: hr@krogerus.com
Sijainti: Fabianinkatu 9
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!