HS Datadesk Kehittäjä

Helsingin Sanomien datadeski hakee

KOKENUTTA KEHITTÄJÄÄ

Haluatko olla digitaalisen journalismin kehityksen edelläkävijä? Haluatko olla taustatukena, kun Helsingin Sanomien tutkivat toimittajat paljastavat väärinkäytöksiä ja uutistoimitus reagoi historiallisiin tapahtumiin?

Haemme Helsingin Sanomien datadeskiin kehittäjää. Datadeskin tehtävä on olla maailman tasolla johtava digitaalisen journalismin tekijä, ja hyvä ohjelmistokehitys on sille välttämätön edellytys.

Kehittäjänä datadeskissä olet osa Helsingin Sanomien toimitusta. Datadeskissä kehitetään toimituksen datajournalistisia työkaluja, tehdään visuaalisia erikoisartikkeleita ja analysoidaan dataa uutisoimituksen tarpeisiin. Poikkitieteellisessä työyhteisössä teknisenä asiantuntijana mahdollistat ideoiden toteutusta ja toisaalta tarjoat mahdollisuuksia, joita ei aiemmin ollut tiedossa.

Ainutlaatuisen lisän ohjelmointityöhön tarjoaa uutistoimituksen syke - välillä kehitetään pidemmän aikajänteen visioita, välillä reagoidaan polttaviin uutistapahtumiin.

Menestyäksesi tehtävässä auttaa, jos sinulla on monipuolinen tekninen osaaminen, tunnet erilaisia ohjelmistokehitysmenetelmiä ja -työkaluja ja haluat oppia uutta.

Haemme nyt kokenutta tekijää, joka voi kehittämisen lisäksi tarjota näkemystä teknisistä toteutustavoista ja datadeskin työtavoista. Datadeskissä työskentelee toimittajien, tuottajien ja graafikoiden lisäksi kuusi kehittäjää.

Oletamme sinun olevan generalisti, joka pystyy oppimaan uusia tekniikoita, pilviarkkitehtuureja ja työkaluja nopeasti. Tällä hetkellä käytämme mm. seuraavia: Typescript, React, Vue, Nodejs, AWS, DynamoDB, Docker, Github.

Sanoma tarjoaa sinulle

- Miljoonia käyttäjiä kehittämillesi palveluille

- Tilaisuuden tehdä yhteiskunnallisesti merkittävää journalismia

- Innostavan, innostuneen ja erittäin ammattimaisen työyhteisön

- Mahdollisuuden olla kehittämässä tulevaisuuden datajournalismia

 

Datadeski sijaitsee Helsingin Sanomien toimituksessa Helsingissä, etätyömahdollisuus 60-80% ajasta.

Kiinnostuitko? Hae heti, paikka täytetään kun sopiva hakija löytyy.

 

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: vakituinen, kokoaikainen

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!