Humaani talouden tiennäyttäjä (Tampere, Helsinki, Pori, Oulu, Turku)

Vaikka teemme parhaamme, kasvamme siitä huolimatta.* Oikeissa yrityksissä tässä tehtävässä toimisi talouspäällikkö tai talousjohtaja. Meillä ei ole hienoja titteleitä, mutta tämä talouden tiennäyttäjän työnkuva meillä on. Nyt kannattaa nostaa kytkintä ja hypätä humaaneihin hommiin HR:n highwaylle! 

Mikä homma?

Tarve taloudessa on todellinen. Yhä useampi edelläkäyvä asiakas haluaa tehdä kanssamme huomisen hooärrää ja integratalaisiakin sataa – meitä on kohta kaksisataa. Kestävän kasvun tiellä etsimme ihmistä tosi tärkeisiin taloustehtäviin. Tulet talouden tiennäyttäjäksi:

  • kehität johdon raportointia ja talousraportointia tiimeille
  • luot kestävän kasvun toimintatapoja tiimin kanssa
  • autat hahmottamaan huomista taloudesta käsin.

Lasket lisäkätesi liiketoiminnan analysoinnin ohjauspyörään. Kirjanpitäjä ja kokonainen taloustiimi on jo kyydissä, joten pelkkään peräpeiliin ei tarvitse tuijottaa. Havainnoit horisonttia, pidät katseen tiessä ja ohjaat pitävin ottein kohti tulevaa. Tulet täysivaltaiseksi (ja toivon mukaan myös -päiseksi) taloustiimiimme pääksi. Tosissaan, mutta ei vakavissaan.

Homman hoitamisessa sinua tukee koko 160-päinen integratalaisten asiantuntijoiden joukko kaikkiaan viidellä paikkakunnalla: Tampereella, Helsingissä, Porissa, Oulussa ja Turussa.

Silloin tällöin työ edellyttää myös kiskoilla kulkemista kotimaassa.

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta, mitä moni peilikuvaltaan: hyviä ilmaisu- ja keskustelutaitoja, oma-aloitteisuutta sekä integratalaista pilkettä silmäkulmassa. Hyvä tyyppi on meillä hyvä tyyppi.

Etsimme ihmistä, joka tuntee talouden tien eikä eksy Exceliin. Olet ihan päällikkö siinä mitä teet, mutta hurjastelun sijaan hoidat hommaa ’ihmiset ensin’. Edellä mainitun laskentataulukko-ohjelmiston (sekä verrattain pitkien HR-alan yhdyssanojen) osaamisesta on enemmän hyötyä kuin haittaa. Sama koskee kokemusta raportoinnin kehittämisestä.

Kestävän kasvun tiellä täällä ollaan paalulla. Ethän kuitenkaan erehdy, että kaikki olisi valmiina… Totuuden nimissä taloustiimi toimii toistaiseksi pintakaasulla. Kasvu on positiivinen syy palkata ja onneksesi tarvitsemme sinua!

Integratalainen ihmisyys on koko toimenkuvan keskiviivalla. Yhteisöohjautuvassa kasvuyrityksessä kukaan ei myöskään istu tumput suorana takapenkillä. Käsiä on ohjaamossa ja toisinaan talouden tie vaatii tähyilyä. Kokemuksestasi huolimatta olet innokas oppimaan tämän talon tavoille.

Olennaista tehtävässä menestymisessä on matkamittarissasi useamman vuoden työkokemus taloudesta sekä sen kehittämisestä. Numeroiden sijaan puhut ihmistä ihmisille. Aiempi kokemus asiantuntijaorganisaatiosta sekä ohjelmisto- ja pilvipalvelumaailmasta on plusmerkkinen. Kokemus johtoryhmätyöskentelystä tai jory-raportoinnistakin katsotaan kivaksi lisäkieleksi.

Englannin kielen taitoakin täällä toisinaan tarvitaan. Huono huumorintaju ei ole issue.

Millaista merkitystä saat meiltä?

Tässä tehtävässä tulet tutuksi ihmistemme kanssa ja pääset tukemaan humaania tapaa tehdä taloutta.

Tarjoamme sinulle vakkaripaikan sekä osaavan tiimin integratalaisia – ihmisiä ja robotteja. Kivojen kollegoiden ja asiakkaiden lisäksi meillä on toki työsuhde-etujakin, joista merkittävin lienee yrityskulttuuri, jonka ytimessä on vapaus (ja parit puolivillaiset puujalkavitsit).

Toimimme yrityksenä, kuin ihminen. Keskitymme huonojen läppien lisäksi integratalaisten hyvinvointiin. Pidämme huolta ihmisistä, ja he pitävät huolta asiakkaistamme. Asiakas on yksi meistä. Tämä tavallisen työelämän kapinallisuus on tehnyt meistä mm. yhden Euroopan nopeimmin kasvavista yrityksistä.

Johtokaan ei lepää lattioilla odottamassa kytkentää, vaan sähköistää työpaikan ilmapiiriä – ihan vain olemalla oma itsensä. Tosissaan, mutta ei vakavissaan.

Haluat jo hakea. Mutta lukaisethan vielä nämä(kin)

Näin haet integratalaiseksi

Mahdollisuutesi päästä tekemään huomisen HR:ää tuli tänään!

Tutustu Jakamossa jakamiimme jorinoihin, Linkkarissa ihmisiimme, Instagramissa yrityskulttuuriimme, TikTokissa rekrytiimiimme ja Spotifyssa podcasteihimme. Ja katso myös kuvat. Jos olet edelleen varma, että haluat tehdä töitä tämän tiimin kanssa, lähetä hakemuksesi tehtävään 12.12.2021 klo 23:59 mennessä.

Palkkahaitari tehtävään on kaikkea talouden ja tienviittojen väliltä, riippuen hakijan huumorintajusta (vitsi!), osaamisesta sekä kokemusvuosista. Koska kuitenkin tykkäät numeroista, tiputamme tähän alustavasti ~5 000–6 000 €. Jos ilmeesi on ’tonnin seteli’, kerrottakoon, että tehtävään on mahdollista mukauttaa motivoivia palkitsemismalleja.

Sinun on tarkoitus startata työskentely alkuvuodesta 2022. Palkkapussin startista taas emme mene ikinä takuuseen…

Haastattele meitä!

Voit haastatella meitä osoitteessa rekry@integrata.fi tai WhatsAppissa, 050 531 8580.

Rekrytointia koskeviin yleisiin kysymyksiin vastaavat tarvittaessa Eveliina Tuokkola, eveliina.tuokkola@integrata.fi, 0400 496 484 tai Erika Kuusimäki, erika.kuusimaki@integrata.fi, 040 820 9254.


* Integratalaista vitsihuumoria jo vuodesta 2008.

Avainsanat: talouspäällikkö, talousjohtaja

 

Haku alkaa ja päättyy

Integrata

Integrata on henkilöstöhallinnon hiekkalaatikolla uraa uurtava asiantuntija. Integratalaiset karsivat kuraa tuottamalla humaania HR-alan kokonaispalvelua. Pistämme parastamme työpaikkasi HR:ään, palkkahallintoon ja johtamiseen. Tosissaan, mutta ei vakavissaan. Lisää osoitteessa integrata.fi

Tutustu rekrytiimiimme myös TikTokissa!

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!