Töihin Helsinki-Vantaalle!

Finavia on lentoasemayhtiö, joka johtaa ja kehittää 20 hiilineutraalia lentoasemaa eri puolilla Suomea. Tammi-kesäkuussa 2022 Finavian lentoasemilla oli matkustajia yhteensä 6,6 miljoonaa. Kehittämällä lentoasemia ja sujuvia yhteyksiä Finavia luo uusia työpaikkoja ja tukee Suomen kansainvälistä kilpailukykyä. Finaviassa työskentelee monipuolisissa tehtävissä yli tuhat eri alojen osaajaa ja kaikkien yhteisenä tavoitteena on poikkeuksellisen hyvä asiakaskokemus. Jokainen työntekijä on arvostettu ammattilainen osana hyvien asioiden ketjua. Finaviassa tehdään työtä, jota ilman maailma olisi kaukana.

Etsimme asiakkaallemme 

huolto- ja ylläpitotehtäviin Prosessi- ja ylläpito-operaattoria

vahvistamaan matkatavarakuljetinjärjestelmän huolto- ja ylläpitotiimiä.

Sinulla on teknistä ymmärrystä, omaat hyvät yhteistyötaidot sekä kykyä ratkaista ongelmatilanteita yhdessä tiimisi kanssa. Tehtäviisi kuuluvat automaattisen matkatavarakuljetinjärjestelmän ylläpito, huolto ja operointi sekä turvatekniikkajärjestelmien ylläpito-, huolto- ja korjaustyöt. Perehdytyksen lisäksi työnantaja järjestää tarvittavan koulutuksen laitteisiin. 

Olet etsimämme tuleva finavialainen, jos olet oma-aloitteinen aito tiimipelaaja. Omaat riittävät IT-taidot ja tulet toimeen englannin kielellä. Sinulla on soveltuva toisen asteen tekninen koulutus (esim. automaatio-, sähkö- tai elektroniikka-asentaja) tai muita tehtävään soveltuvia opintoja. Sähkö- ja automaatiopuolen osaaminen tai kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksesi. Tehtävässä tarvitset myös hyvää fyysistä kuntoa ja B-ajokorttia. Työ on kaksivuorotyötä. 

Pääset työskentelemään sekä kehittämään itseäsi mielenkiintoisessa työympäristössä Pohjois-Euroopan parhaimmaksi valitulla lentoasemalla. Hyvien työsuhde-etujen lisäksi saat tehdä töitä mukavien ja ammattitaitoisten työkavereiden kanssa kannustavassa ilmapiirissä. Finaviassa sinulla on mahdollisuus monipuoliseen työuraan uniikkien työtehtävien parissa. 

Kiinnostuitko? Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten jätä hakemuksesi heti osoitteessa www.valtagroup.fi. Mikäli haluat lisätietoja haun tiimoilta, voit soittaa suoraan ValtaGroupissa Tari Sollalle, p. +358408497981 tai lähettää sähköpostilla yhteydenottopyynnön tari.solla@valtagroup.fi.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

ValtaGroup Oy

ValtaGroup Oy aloitti toimintansa v. 2021 alan ammattilaisten vetämänä. Olemme rekrytoinnin ja asiakaspalvelun moniosaajia alalla ja vahva sekä luotettu välittäjä.

Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Logo

Töihin Helsinki-Vantaalle!

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!