Huoltoasentaja, Flowplus Oy, Seinäjoki


Etsimme asiakkaallemme Flowplus Oy:lle huoltoasentajaa vakituiseen työsuhteeseen Seinäjoelle.

Flowplus Oy on virtaustekniikan kunnossa- ja ylläpitoon erikoistunut yritys, jonka asiakkaita ovat kunnalliset vesi- ja jätevesilaitokset, teollisuuslaitokset ja kaivokset. Yritys on perustettu vuonna 2012, mutta yritysostojen myötä osaamisen juuret ulottuvat vuosikymmeniä taaksepäin. Flowplus tarjoaa monipuolisia huolto- ja kunnossapitopalveluita venttiileille, pumpuille, sähkömoottoreille sekä muille pyöriville koneille.
 

Mitä tehtävä pitää sisällään?
Huoltoasentajana pääset osallistumaan monipuolisiin pumppujen huolto- ja asennustöihin erilaisissa ympäristöissä. Työtä tehdään pääasiassa parin kanssa. 

  • Pumppu- ja pumppaamohuollot huoltokorjaamolla sekä kenttäolosuhteissa
  • Erilaiset pumppaamosaneeraukset
  • Päivittäinen yhteydenpito työnjohdon kanssa
  • Tarvittavien työtietojen kirjauksista huolehtiminen vaadittuihin järjestelmiin (ohjelmistojen käyttöön perehdytetään).

Mitä odotamme Sinulta?

  • Teknisiä valmiuksia esimerkiksi alalle soveltuvan koulutuksen muodossa
  • B-ajokorttia ja matkustusvalmiutta, C-ajokortista on hyötyä 
  • Luonteeltasi olet oma-aloitteinen, asiakaspalveluhenkinen ja itsenäiseen työhön soveltuva
  • Sinun tulee pystyä työskentelemään vaativissa, muuttuvissa työympäristöissä
  • Eduksesi katsomme hitsaustaidot ja aikaisemman työkokemuksen huolto- ja asennustöistä.

Mitä Sinä saat?
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen roolin kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä. Tehtävässä pääset osallistumaan erilaisiin huoltotöihin sekä tekemään yhteistyötä muiden Flowplussan toimipisteiden kanssa erilaisissa huoltoprojekteissa. Saat tehtäviisi kattavan perehdytyksen ja luonnollisesti tukenasi ovat osaavat ja kokeneet työkaverit yli kymmenellä paikkakunnalla ympäri Suomen. 

Tulet työllistymään suoraan asiakkaamme Flowplus Oy:n palkkalistoille. Palkkaus määräytyy kokemuksen ja osaamisen mukaan, noudatamme teknologiateollisuuden työehtosopimusta. Kyseessä on vakituinen, kokoaikainen työ (37,5h/vko), työaika pääasiassa arkisin klo 8-16. 

Kiinnostuitko?
Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta ja työtehtävä kuulostaa mielenkiintoiselta – lähetä hakemus pikimmiten!

ValtaGroup Oy on asiakkaamme Flowplus Oy:n rekrytointikumppani, joten lähetähän hakemus suoraan ValtaGroupin nettisivujen kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Anna Hirsimäki, p. 050 382 2466 tai anna.hirsimaki@valtagroup.fi.

Kiitos, odotamme jo hakemustasi.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen työsuhde

ValtaGroup

ValtaGroup Oy on alan ammattilaisten perustama valtakunnallista rekrytointipalvelua harjoittava yritys. Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Logo

Huoltoasentaja, Flowplus Oy, Seinäjoki

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!