Huoltoasentaja, Harjavalta

ContiTech Finland Oy myy, huoltaa ja asentaa kuljetinhihnoja sekä kuljetintarvikkeita asiakkaan tarpeen mukaisesti. Meillä on 7 toimipistettä Suomessa ja henkilöstöä niissä yhteensä yli 60. Olemme pieni, tiivis ja menestyvä työyhteisö.

ContiTech Finland on osa kansainvälistä Continental-konsernia. Continental kehittää uraauurtavia teknologioita ja palveluita ihmisten ja heidän tavaroidensa kestävään ja yhdistettyyn liikkuvuuteen. Vuonna 1871 perustettu teknologiayritys tarjoaa turvallisia, tehokkaita, älykkäitä ja edullisia ratkaisuja ajoneuvoihin, koneisiin, liikenteeseen ja kuljetuksiin.

Haemme ContiTech Finland Oy:lle Harjavaltaan huoltoasentajaa

hihna- ja kuljetinhuolto- sekä asennustehtäviin. Työtehtävät pitävät sisällään asiakkaiden toimitiloissa tapahtuvaa kuljetinhihnojen asennus- ja huoltotyötä. Työ on fyysistä ja osittain matkatyötä, pääsääntöisesti Satakunnan ja Pirkanmaan alueella. 

Toivomme sinulla olevan jonkin verran aikaisempaa kokemusta kunnossapito- ja/tai asennustehtävistä ja omaat lisäksi hyvät kädentaidot. Tärkeimmät ominaisuutesi tässä työssä ovat hyvät ongelmanratkaisutaidot, oma-aloitteinen tapa työskennellä, joustavuus sekä hyvä paineensietokyky. Sinulta löytyy myös asennetta, motivaatiota ja sitoutuneisuutta kehittyä työssäsi ammattilaiseksi. Työn luonteen vuoksi tehtävässä tarvitaan mahdollisuutta sopeutua lyhyellä aikavälillä muuttuviin työtehtäviin, olosuhteisiin ja aikatauluihin. Meille on tärkeää, että pystyt työskentelemään sekä itsenäisesti että osana tiimiä. 

Koulutustaustasi voi olla kone- ja metallitekniikan perustutkinto tai muu soveltuva koulutus. B-ajokortti on välttämätön. Eduksi katsomme C-ajokortin, sekä tulityö- ja työturvallisuuskortit. Nämä kortit on mahdollista suorittaa myöhemmin, jos sinulla ei ole kaikkia kortteja. 

Tarjoamme sinulle vaihtelevia ja haastavia tehtäviä kannustavassa ja avoimessa työyhteisössä. Saat ison organisaation tuen ja työhön hyvän perehdytyksen. Alkuun kuljet kokeneemman asentajan mukana asiakkailla. Työ on vakituinen ja kokoaikainen työsuhde. Palkkaus muodostuu tuntipalkasta ja lisistä, kuten matka- ja ylityölisistä.

Kiinnostuitko? Tämä paikka on juuri sinulle, joka olet aktiivinen ja työhön tarttuva sekä nautit vaihtelevista reissupäivistä asiakkaiden parissa!

ValtaGroup Oy toimii ContiTech Finland Oy:n rekrytointikumppanina tässä haussa. Tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.valtagroup.fi. Haku on auki 6.12.2022 asti. Mikäli haluat jotain lisätietoja haun tiimoilta, voit soittaa suoraan ValtaGroupissa: Satu Kivekäs, p. 0401399993 tai lähetä sähköpostilla yhteydenottopyyntö satu.kivekas@valtagroup.fi.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

ValtaGroup

ValtaGroup Oy on alan ammattilaisten perustama valtakunnallista rekrytointipalvelua harjoittava yritys. Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Logo

Huoltoasentaja, Harjavalta

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!