Huoltoasentaja Harjavaltaan

ContiTech Finland Oy myy, huoltaa ja asentaa kuljetinhihnoja asiakkaan tarpeen mukaisesti. Meillä on 8 toimipistettä Suomessa ja henkilöstöä niissä yhteensä noin 80. Olemme pieni, tiivis ja hyvä työyhteisö. ContiTech Finland on osa kansainvälistä Continental-konsernia, joka on johtava maailmanlaajuinen renkaiden ja ajoneuvon sähkölaitteiden valmistaja. 

Haemme ContiTech Finland Oy:lle Harjavaltaan 2 asentajaa hihna- ja kuljetinhuoltotehtäviin.

Työtehtävät pitävät sisällään asiakkaiden toimitiloissa tapahtuvaa kuljetinhihnojen asennus- ja huoltotyötä. Työpäivät koostuvat sekä omalla hallilla että asiakkaan luona tehtävistä töistä, alueina pääsääntöisesti Länsi-Suomen ja Pirkanmaan alueet.

Aiempi kokemus kunnossapito- ja/tai asennustehtävistä katsotaan eduksi. Ensisijaisesti painotamme kuitenkin halua ja kykyä oppia uutta, sillä koulutamme sinut tehtäviisi. Tärkeimmät ominaisuutesi ovat hyvät asiakaspalvelutaidot, oma-aloitteinen tapa työskennellä, joustavuus sekä into ja motivaatio kehittyä työssäsi ammattilaiseksi. Työn luonteen vuoksi tehtävässä tarvitaan sopeutuvaisuutta lyhyellä aikavälillä muuttuviin työtehtäviin ja aikatauluihin.

Meille on tärkeää, että pystyt työskentelemään sekä itsenäisesti että osana tiimiä. Eduksi katsomme C1 tai C-ajokortin, sekä tulityö- ja työturvallisuuskortit.

Tarjoamme sinulle vaihtelevia ja haastavia tehtäviä kannustavassa ja avoimessa työyhteisössä. Saat ison organisaation tuen ja työhön hyvän perehdytyksen. Alkuun kuljet kokeneemman asentajan mukana asiakkailla.

ValtaGroup Oy hoitaa rekrytointia ja käsittelee hakemukset sekä sopii haastatteluista. Mikäli tarvitset lisätietoja haun tiimoilta, voit olla yhteydessä: Satu Kivekäs p.+35840 139 9993 tai sähköpostilla satu.kivekas@valtagroup.fi

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

ValtaGroup

ValtaGroup Oy aloitti toimintansa v. 2021 alan ammattilaisten vetämänä. Olemme rekrytoinnin ja asiakaspalvelun moniosaajia alalla ja vahva sekä luotettu välittäjä.

Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Ota yhteyttä:

Puhelin: +35840 139 9993

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!