Vakituinen / Nuppiväylä 7, 60100 Seinäjoki

Huoltohenkilöitä Prima Powerille

Jätä tietosi tehtävään

Huoltoteknikkoja / Huoltoinsinöörejä

Etsimme Prima Powerille kahta huoltoteknikkoa tai -insinööriä vakituiseen työsuhteeseen vahvistamaan noin kahdenkymmenen hengen huoltotiimiä. Toisen tehtävän asemapaikka tulee olemaan Etelä-Pohjanmaa. Toisen asemapaikka voi olla missä vain Suomessa.

Tehtävässä vastaat Prima Powerin valmistamien koneiden ja laitteiden huolto- ja kunnossapitotoimenpiteistä. Työt tapahtuvat asiakkaiden tiloissa ja pääsääntöisesti Suomessa. Työ on liikkuvaa ja edellyttää matkustusvalmiutta.

Sinulla voi olla sähkö-, kone-, tai automaatiotekniikan teknikon tai insinöörin tutkinto. Voit olla juuri valmistunut tai kunnossapidon rautainen ammattilainen. Huollon tiimi koostuu taustoiltaan erilaisista ammattilaisista ja arvostamme hakijoiden tuoretta tietoa ja taitoa alan töistä.

Arvostamme:
- työkokemusta koneiden ja konejärjestelmien kunnossapidosta
- itsenäistä työskentelyotetta ja mahdollisuutta liikkuvaan työhön
- teknistä osaamista ja ongelmanratkaisukykyä
- rohkeutta kysyä ja tarttua uusiin asioihin
- asiakaslähtöistä palveluasennetta
- hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
- matkustusvalmiutta ja ajokorttia (B)
- sujuvaa suomen kielen ja hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista hallintaa
- aiempaa kokemusta konepajatoiminnasta

Tarjoamme:
Mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän, sekä tilaisuuden työskennellä kansainvälisessä vientiyrityksessä huipputeknologian parissa. Annamme kattavan perehdytyksen teknologioihimme ja käytössäsi oleviin työkaluihin. Vaihtelevat tehtävät antavat  mahdollisuuden ammattitaitosi kehittämiseen. Yksin et jää, vaan osaava työyhteisö on tukenasi. Panostamme työhyvinvointiin ja käytössäsi ovat myös hyvät henkilöstöedut kuten mm. laajat työterveyspalvelut. Palkkaus teknologiateollisuuden toimihenkilöiden työehtosopimuksen mukaan.

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi alla olevan linkin kautta 25.9.2022 mennessä. Käsittelemme hakemukset luottamuksellisesti. Haastattelut aloitetaan jo haun aikana.

Kysyttävää tehtävästä? Kysymyksiisi vastaa Eezy Personnelin rekrytointikonsultti Tommi Hakanpää, tommi.hakanpaa@eezy.fi, p. 050 476 2039.

Työpaikasta lyhyesti

  • Huoltohenkilöitä Prima Powerille, Vakituinen
  • Prima Power, Nuppiväylä 7, 60100 Seinäjoki
  • Haku alkaa ja päättyy
Jätä tietosi tehtävään

Prima Power

FINN-POWER Oy on levytyökoneisiin ja valmistusjärjestelmiin erikoistunut teollisuusyritys, jonka päätoimipiste on Seinäjoella. Tuotteidemme ja palveluidemme tunnus on Prima Power, joka tunnetaan yhtenä maailmanmarkkinoiden johtavana levyntyöstökoneisiin ja -järjestelmiin erikoistuneena brändinä. Tuotevalikoima on alan laajimpia kattaen laserleikkauksen, lävistyksen, kulmaleikkuun ja taivutuksen kaikilla automaatiotasoilla työstökoneista joustaviin valmistusjärjestelmiin, ja palvelee asiakkaita erilaisissa sovelluksissa yli 80 maassa. Tuotantoyksiköt ovat Suomessa, Italiassa, Yhdysvalloissa ja Kiinassa, joista toimitetaan koneita ja järjestelmiä kaikkialle maailmaan. Olemme osa italialaista Prima Industrie -konsernia.

Prima Power on savuton työpaikka.

Sijainti: Nuppiväylä 7, 60100 Seinäjoki
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!