Huoltoinsinööri/huoltoteknikko

Haemme Woikoski Oy:lle Voikosken tekniselle osastolle

HUOLTOINSINÖÖRIÄ/-TEKNIKKOA

Tehtävässä vastaat kuljetuskaluston ja etävalvontalaitekohteiden kunnossa- ja käynnissäpidon operatiivisesta toiminnasta sekä laitteistojen häiriöttömästä käytöstä. Kunnossapidon toiminnanohjausjärjestelmän (NOVI) toimii tärkeänä työkaluna dokumentoinnissa ja seurannassa.

Keskeisiä työtehtäviäsi ovat ennakkohuoltoprosessien ja korjaavan kunnossapidon sisältöjen luominen, ylläpito sekä myös ajanmukaisesti jatkuva parantaminen. Vastaat kuljetuskaluston ja etävalvontalaitteiden vuosibudjetin laadinnasta ja toteutumien seurannasta. Teet yhteistyötä osto-organisaation kanssa varaosien hankinnassa ja alihankintatoiminnoissa.

Kuljetuskaluston ja etävalvontalaitteiden huoltotoiminnan työohjeiden laadinta ja ylläpito ovat vastuullasi samoin kuin ohjeiden noudattamisen valvonta. Huolehdit siitä, että huoltotoiminta on kaikilta osin työ- ja prosessiturvallista ja vastaat kuljetuskaluston painelaitteiden käytöstä. Toimit tarvittaessa huoltopäällikön varamiehenä.

Odotamme hakijoilta koulutuksen osalta AMK-insinöörin tai DI-tutkintoa (tai vastaavaa muuta teknistä koulutusta ja työkokemusta). Tehtävässä menestymistä auttaa kokemus painelaitteiden ja/tai prosessiteollisuuden huoltotoiminnasta. Katsomme eduksi alihankinnan määrittelyn ja johtamisen osaamisen.

Hyvät tietotekniset valmiutesi sujuvoittavat tehtävistä suoriutumista. Kielitaidon osalta odotamme suomen kielen lisäksi sujuvaa englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Menestyäksesi tässä tehtävässä tarvitset erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, suunnitelmallisuutta ja organisointikykyä. Olet etsimämme hakija, kun sinulla on aito kiinnostus teollisuuden ja erityisesti kaasualan kunnossapitotehtäviin, vankkumaton turvallisuusasenne ja hyvä looginen päättelykyky.

Liity kemianteollisuuden edelläkävijän joukkoon! Tarjoamme haasteellisen ja innostavan tehtävän monipuolisessa liiketoimintaympäristössä sekä muun organisaation tuen tehtävässä menestymiseen. Woikosken visiona on olla paras työympäristö ja yhteistyökumppani, jonka toteutumista pääset myös tässä työssä rakentamaan.

Tehtävä on vakinainen ja täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Hae tehtävään lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV viimeistään 21.1.2022.

Mikäli jokin jäi askarruttamaan tehtävässä, soita rohkeasti: Olli Bergmann, Woikoski Oy, 040 922 4266 tai Kirsi Lantta, Eezy Personnel, puh. 050 414 6369.

Haku alkaa ja päättyy

Woikoski Oy

Sijainti: Virransalmentie 2023, Voikoski

Woikoski Oy on vuonna 1882 perustettu suomalainen perheyritys. Kaasu- ja kemianteollisuuden edelläkävijänä tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisia kaasunjakelun ratkaisuja. Valmistamme ja toimitamme kaasua, kaasunjakelujärjestelmiä sekä hitsauskoneita useille teollisuuden aloille, esim. metalli- sekä elintarviketeollisuuteen. Lääketehtaana tuotamme myös lääkkeellisiä kaasuja, kaasun jakelujärjestelmiä sekä medical-tuotteita sairaaloihin. Toimintamme on sertifioitua, noudatamme ISO 9001-laatujärjestelmää. Pitkäjänteinen työ, jatkuva innovaatiokyky sekä työn ja ihmisten arvostaminen ovat arvoja, joiden ansiosta Woikoski tunnetaan vastuunsa kantavana ja arvostettuna yhteistyökumppanina.

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!